Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Βοιωτίας για το 2026

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας πραγματοποίησε στις  26 Ιανουαρίου 2026, την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για το νέο έτος, στο κατάστημα του Επιμελητηρίου στη Λιβαδειά. Η συνεδρίαση είχε πλούσια ημερήσια διάταξη, με επίκεντρο τον απολογισμό των δραστηριοτήτων του 2025 και τους στόχους για το 2026.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης παρουσιάστηκαν τα απολογιστικά στοιχεία του προηγούμενου έτους, ενώ δόθηκε έμφαση στην αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Επιμελητηρίου, με απόφαση για σύναψη προγραμματικής σύμβασης για τεχνική μελέτη και ορισμό εκπροσώπων στις επιτροπές παρακολούθησης του έργου. Παράλληλα, ο Μηχανισμός Ανάδειξης Καινοτομίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας – ΣΚΑΠΑΝΗ Α.Ε. παρουσιάστηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Γιάννη Περλεπέ, υπογραμμίζοντας τη στήριξη του Επιμελητηρίου στην καινοτομία και την επιχειρηματική εξωστρέφεια. 

 

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του διάστασης, συζητήθηκε η συμμετοχή του Επιμελητηρίου σε δράσεις επαγγελματικού προσανατολισμού που διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στις 20 Φεβρουαρίου 2026 στη Λιβαδειά, καθώς και η διοργάνωση ενημερωτικής εκδήλωσης για τις πρώτες βοήθειες σε συνεργασία με την ομάδα «Stop Heart Attack».

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με την υιοθέτηση ψηφίσματος για την απώλεια του Νικολάου Στασινόπουλου, Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της VIOHALCO, τιμώντας τη συμβολή του στην ελληνική επιχειρηματικότητα.

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας συνεχίζει τη δυναμική του πορεία, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη, την καινοτομία και την κοινωνική ευθύνη προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας,

Προηγούμενο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης για εργαζόμενους στην Εστίαση Θήβας

Ακολουθήστε μας

Νewsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας!

Ακολουθήστε μας

Νewsletter

Receive our newsletters

Επιμελητήριο Βοιωτίας © All Rights Reserved
Powered by Knowledge A.E.