Επικοινωνία Χρήσιμες Συνδέσεις  
Είσοδος Μέλους  
 
  ΔΙΑΜΟΝΗ  
  ΦΑΓΗΤΟ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ / ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ  
  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  
  ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  
  ΔΙΑΦΟΡΑ  
ΑΡΧΙΚΗ  ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΡΑΧΩΒΑ ΑΝΤΙΚΥΡΑ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑ ΡΟΛΟΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΛΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Περιοχή
Ονομασία Επιχείρησης


ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑ
ΓΕΝΙΚΑ

ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ


ΒΡΕΘΗΚΑΝ 41 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤΑ: 
ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ, ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΚΥΝΗΓΙΟΥ
ΕΛΕΩΝΑΣ (ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ - ΕΛΕΩΝΑΣ)

Τα φυσίγγια LAMBRO κάνουν την εμφάνισή τους στην Ελληνική αγορά, το 1977 μέσω της «Αφοι ΛΑΜΠΡΟΥ Α.Ε» από τους αδελφούς Λάμπρο και Γεώργιο ΛΑΜΠΡΟΥ, ιδιοκτήτες βιομηχανίας μεταλλουργίας από το 1932. Το αντικείμενο της νέας εταιρίας βασίζεται αποκλειστικά στην παραγωγή φυσιγγίων. Η βιομηχανική παιδεία και ο ενθουσιασμός για το κυνήγι ενός από τους δύο αδελφούς, του Λ. Λάμπρου, θέτουν τις βάσεις για εξασφαλισμένη επιτυχία σε μια εποχή που ο κλάδος της βιομηχανίας των φυσιγγίων βρίσκεται σε αρχικό στάδιο. Με όραμα και φιλόδοξους στόχους, η Αφοι ΛΑΜΠΡΟΥ βάζει ψηλά τον πήχη σε όλα τα στάδια παραγωγής. Επιλέγει για τα φυσίγγια της κορυφαίες πρώτες ύλες και ταυτόχρονα δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εγκατάσταση σύγχρονων μηχανημάτων παραγωγής καθώς και στον ποιοτικό έλεγχο με την απόκτηση βαλλιστικού κέντρου δοκιμών. Τα φυσίγγια LAMBRO κερδίζουν γρήγορα την προτίμηση των κυνηγών και μέσα σε λίγα χρόνια αναγνωρίζονται για την υψηλή ποιότητά τους, την σταθερότητά τους και την καινοτομία.

2262071734    
ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ
ΠΑΥΛΟ (ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ - ΠΑΥΛΟΣ)

Η Σοκολατοποιία Ανδρέου έκανε τα πρώτα της βήματα το 1999 δίνοντας έμφαση, στο χειροποίητο κέρασμα. Σκοπός της η παρασκευή ποιοτικών προϊόντων για καταναλωτές με ιδιαίτερες απαιτήσεις.

6977459317   
ΑΦΟΙ Θ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ
ΘΗΒΑ (ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ - ΘΗΒΑ)

Η KABA Aφοι Παπανίκου στη Θήβα είναι από τις πιο σύγχρονες κάβες ποτών στην Ελλάδα και εμπορεύεται κρασιά, οινοπνευματώδη και αναψυκτικά.

22620 80208   
Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΤΗΣ ΤΟΤΑΣ
ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ (ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ - ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ)

6982393684   
ΛΟΥΚΑΣ Δ. ΛΟΥΚΑΣ κ ΥΙΟΣ ΟΕ
ΘΗΒΑ (ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ - ΘΗΒΑ)

Η εταιρία Λουκάς Δ. Λούκας & Υιός Ο.Ε. ξεκινά την λειτουργία της το 1959 στη Θήβα από τον παππού των σημερινών ιδιοκτητών Λουκά Λούκα.

2262029946    2262081234
1  2  3  4  5  6  7  8  9 
Η ευθύνη για το περιεχόμενο των καταχωρήσεων - εταιρικών παρουσιάσεων των μελών του Portal - βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον κάθε επιχειρηματία ή τον υπεύθυνο της επιχείρησης και σε καμία περίπτωση το Επιμελητήριο Βοιωτίας.
  Χρήσιμες Πληροφορίες

Χρήσιμα Τηλέφωνα
Δρομολόγια
Ταξί - Ραδιοταξί
Φαρμακεία
Νοσοκομεία
Αστυνομία
Δημόσια Διοίκηση
  Αξιοθέατα / Προορισμοί

Δημοφιλείς Προορισμοί
Μνημεία
Μουσεία
Αρχαιολογικοί Χώροι
Εκκλησίες / Ιερές Μονές
  Εκδηλώσεις

Τοπικές Εκδηλώσεις
Αθλητισμός
Πολιτιστικά Δρώμενα
  Επιμελητήριο Βοιωτίας