Portal Επιμελητηρίου | Αρχική σελίδα Forum |  Αναζήτηση 



Συγγραφέας
Αυτό το Θέμα έχει αναγνωσθεί 13713 φορές και έχει 6 Απαντήσεις

Epimelitirio

27/05/2016 14:05
Τελετή απονομής των βραβείων του 4ου Περιφερειακού Μαθητικού Διαγωνισμού Στερεάς Ελλάδας… και ένα μεγάλο ευχαριστώ στις μαθήτριες και στους μαθητές, που συμμετείχαν

Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Διοικητηρίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στην Λιβαδειά, η οποία ζωντάνεψε από την δυναμική παρουσία της μαθητικής κοινότητας, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016, η τελετή απονομής των βραβείων, με την οποία ολοκληρώθηκε ο 4ος Περιφερειακός Μαθητικός Διαγωνισμός Στερεάς Ελλάδας.

Τα εμποροβιομηχανικά Επιμελητήρια της Στερεάς Ελλάδας, συνεργαζόμενα σε μια κοινή προσπάθεια, διοργανώνουν κάθε χρόνο τον Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό Στερεάς Ελλάδας, με θέμα την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, την διοργάνωση του οποίου, για την φετινή σχολική περίοδο, ανέλαβε το Επιμελητηριο Βοιωτίας.

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για την τοπική οικονομία και συνακόλουθα για την τοπική κοινωνία, σε μια συγκυρία, όπου η δημοσιονομική κρίση της χώρας εξελίσσεται σε κοινωνική κρίση, επιθυμούμε να θέσουμε ενεργά το ζήτημα της σύζευξης της επιχειρηματικότητας με την εκπαίδευση, ως αναγκαία και ικανή συνθήκη για την ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μας.

Στόχος μας είναι, οι μαθητές της Περιφέρειας μας να έρθουν σε επαφή με το «επιχειρείν» και να αντιληφθούν, ότι η υγιή επιχειρηματική δραστηριοποίηση είναι ικανή να προσφέρει όχι μόνο δυνατότητες βιοπορισμού αλλά και να ικανοποιήσει, με επάρκεια, την δημιουργική και τολμηρή διάθεση της νεολαίας μας.

Στο πλαίσιο αυτό θα σας παρακαλούσαμε, όπως σχολιάσετε την συγκεκριμένη δράση αλλά και να προτείνετε δράσεις, τόσο για την αναβάθμιση της, όσο και για την αξιοποίηση των επιχειρηματικών σχεδίων, που κατατέθηκαν από τους μαθητές της Στερεάς Ελλάδας.



Παναγιώτης Αγνιάδης

Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας
Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας



soulis

08/06/2016 15:06
4ος ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΕΡΕΑΣ
Τόπο στα νιάτα!!! Έτσι πρέπει. Να υπάρχει μια στοιχειώδη ενθάρρυνση και αναγνώριση προς τους νέους για τις ιδέες τους, που αργότερα μπορεί και να τις εφαρμόσουν και να ξεκολλήσουν και οι ίδιοι από τη σημερινή στασιμότητα αλλά να δώσουν και το σύνθημα της εκκίνησης της οικονομίας που δεν μπορούν να το κάνουν οι πλέον αρμόδιοι...
georgia

07/06/2016 10:06
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!!!
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ!
pavhoo

07/06/2016 10:06
Μαθητικός διαγωνισμός Στερεάς Ελλάδας
Ελλάδα που βοηθάς και τρως ταυτόχρονα τα παιδιά σου.
Τα παιδιά είναι το μέλλον και είμαστε υπεύθυνοι για αυτά.
Ας τους δώσουμε μια μικρή αναγνώριση, αφού μέχρι στιγμής μόνο απογοήτευση τους έχουμε δώσει.
Καλή προσπάθεια.
mariav

07/06/2016 10:06
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
Πολύ καλή προσπάθεια από την πλευρά των επιμελητηρίων προς τα νέα παιδιά που αγωνίζονται να θέσουν βάσεις για το μέλλον τους σε μια εποχή που τα όνειρα και ελπίδες είναι ανύπαρκτες.
foun

06/06/2016 11:06
καλή προσπάθεια
Νομίζω ότι η προσπάθεια των επιμελητηρίων κινείται σε σωστή κατευθυνση και πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες ενίσχυσης του νεανικού επιχειρείν.
Δυστυχώς όμως δεν φαίνεται να επαρκούν για να αντιστραφεί το κύμα μετανάστευσης των νέων
Απαντήσεις



ΟΛΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ: