αρχική σελίδα
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ  RSS 2.0 

Ενημερωτική Εκδήλωση για την παρουσίαση των δράσεων του προγράμματος "ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ 2021-2027"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ Τα Επιμελητήρια Βοιωτίας & Φωκίδας σας προσκαλούνστην διαδικτυακή ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουνμε θέμα την παρουσίαση των Δράσεων του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027»:   • «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Τουριστικών Επιχειρήσεων» • «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας νέων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 & ώρα 18:00.Η εκδήλωση θα πραγματ..... (08/02/2024)

περισσότερα »

Πρόσκληση για Φορολογικό - Ασφαλιστικό 2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Επιμελητήριο Βοιωτίαςστο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών του, σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα: «Το νέο ασφαλιστικό, εργασιακό και φορολογικό τοπίο στην Ελλάδα». Ομιλητές: Αλέξης Μητρόπουλος Δημήτρης Μπολόφης,Αριστοτέλης Κολοβός Δημήτρης ΠετρόπουλοςΣπύρος Φρεμεντίτης       Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας για το τρέχον ασφαλιστικό, εργασιακό και φορολογικό καθεστώς.     Η έγκριτη επιστημονική ομάδα του καθηγητή Αλέξη ..... (05/12/2023)

περισσότερα »

Ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα την προβολή του "Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Δήμου Λεβαδέων"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα:  «Ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα την προβολή του «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Δήμου Λεβαδέων»      Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, στην Λιβαδειά, η πανηγυρική εκδήλωση για την προβολή του «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Δήμου Λεβαδέων».     Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, με την ευκαιρία της επιτυχούς ολοκλήρωσης των δράσεων, που είχε αναλάβει το Επιμελητήριο Βοιωτίας, στο πλαίσιο της Πράξης και είχε σαν στόχο την παρο..... (09/11/2023)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα την προβολή του "Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Δήμου Λεβαδέων"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Επιμελητήριο Βοιωτίαςστο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Λεβαδέων, σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση, με θέματην προβολή του «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Δήμου Λεβαδέων» Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν η περιοχή και οι επιχειρήσεις, που απαρτίζουν το «ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ».Ακόμη, θα παρουσιαστούν οι δράσεις της πράξης «ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ», όπως αυτές υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Α..... (06/11/2023)

περισσότερα »

Πρόσκληση Εκδήλωσης ΣΕΠΣΕ 27/9/2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Πληροφορικής Στερεάς Ελλάδος και το Επιμελητήριο Βοιωτίας σας προσκαλούν την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 6:30 μμ - 8:30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας (Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά) σε εκδήλωση με θέμα: "Ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία του Συνδέσμου και τη διαχείριση των δημόσιων συμβάσεων προμηθειών και έργων πληροφορικής"   Δείτε επισυναπτόμενα την Πρόσκληση..... (21/09/2023)

περισσότερα »

Πρόσκληση Εκδήλωσης - Φυσικό Αέριο Λιβαδειά

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η ΔΕΔΑ και το Επιμελητήριο Βοιωτίας, με χαρά, σας προσκαλούν στην εκδήλωση, που συνδιοργανώνουν, με θέμα τις Υφιστάμενες Εργασίες Επέκτασης του Δικτύου Διανομής φυσικού αερίου, στην πόλη της Λιβαδειάς. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18.30 στην αίθουσα Συνεδριάσεων Επιμελητηρίου Βοιωτίας (Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά). Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα...... (05/09/2023)

περισσότερα »

Συμμετοχή της Βοιωτίας στην 9η Διεθνή Έκθεση "ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS 2023" καθώς και στην έκθεση "CARGO TRUCK & VAN"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα : «Συμμετοχή της Βοιωτίας στην 9η Διεθνή Έκθεση «ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS 2023» καθώς και στην έκθεση «CARGO TRUCK & VAN».     Σας γνωρίζουμε, ότι το Επιμελητήριο Βοιωτίας, προγραμματίζει την συμμετοχή της επιχειρηματικής μας κοινότητας στην 9η Διεθνή Έκθεση «ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS 2023» καθώς και στην έκθεση «CARGO TRUCK & VAN» οι οποίες διεξάγονται παράλληλα, από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo..... (11/07/2023)

περισσότερα »

Συμμετοχή της Βοιωτίας στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα :  «Συμμετοχή της Βοιωτίας στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)».      Μετά τις επιτυχημένες παρουσίες των επιμελητηρίων και των επιχειρήσεων-μελών τους στις τελευταίες Διεθνείς Εκθέσεις Θεσσαλονίκης, σας γνωρίζουμε, ότι το Επιμελητήριο Βοιωτίας, προγραμματίζει και φέτος την συμμετοχή της επιχειρηματικής μας κοινότητας στην 87η ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη.     Η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλ..... (15/06/2023)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση, σε συνεργασία με τον Χρυσό Οδηγό

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Επιμελητήριο Βοιωτίαςστο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών του,σε συνεργασία με τον Χρυσό Οδηγό σας προσκαλεί σε μια επίκαιρη εκδήλωση για τις επιχειρήσεις της περιοχής, με θέμα: "Εξοπλίζοντας τον επαγγελματία,                             με τα Ψηφιακά Εργαλεία του Μέλλοντος"     Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της εξωστρέφειας επιχειρήσεων, που ενδιαφέρονται να αναπτυχθούν, τόσο στην εγχώρια, όσο και στις ξένες αγορ..... (07/06/2023)

περισσότερα »

Συμμετοχή της Βοιωτίας στην Lamia Expo Central Greece Trade Event

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα : «Συμμετοχή της Βοιωτίας στην Lamia Expo Central Greece Trade Event». Σας γνωρίζουμε, ότι το Επιμελητήριο Βοιωτίας, προγραμματίζει την συμμετοχή της επιχειρηματικής μας κοινότητας στην 1η Πολυκλαδική Έκθεση Lamia Expo Central Greece Trade Event, που θα πραγματοποιηθεί, από τις 14 έως τις 18 Ιουνίου 2023, στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης, στην Λαμία. Το μεγάλο αυτό εμπορικό γεγονός, στοχεύει να αποτελέσει την εκκίνηση ενός σύγχρονου εκθεσιακού θεσμού στην Περιφέρεια, τη..... (12/05/2023)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση στις 10 Μαΐου 2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Επιμελητήριο Βοιωτίαςστο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών του, σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα, την παρουσίαση των δράσεων:   1/. Δέσμη Δράσεων: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» 2/. Δέσμη Δράσεων: «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ».   Η ενημέρωση αυτή θα πραγματοποιηθεί, με την συνεργασία της “ΑΝ.ΔΙΑ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ”, και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους, προς επίλυση αποριών. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 και ώρα..... (04/05/2023)

περισσότερα »

Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου (Open Mall)

Η Δράση Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου του ΕΠΑνΕΚ στοχεύει στην ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται σε εμπορικές περιοχές και ειδικότερα σε περιοχές που διαθέτουν σημαντικούς πολιστιστικούς πόρους και τουριστική δυναμική. Βασική προϋπόθεση συμμετοχής στη Δράση είναι η συνεργασία μεταξύ φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των οικείων Εμπορικών Συλλόγων / Επιμελητηρίων. Κάθε Σχήμα θα υλοποιήσει ένα σύνολο συνεκτικών και αλληλένδετων παρεμβάσεων με στόχο: την αν..... (03/05/2023)

περισσότερα »

Πορεία Υλοποίησης της Πράξης "Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Λεβαδέων"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα:  «Πορεία Υλοποίησης της Πράξης «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Λεβαδέων»    Με αφορμή την διενέργεια ελέγχου της υλοποίησης του προγράμματος ΕΣΠΑ με την ονομασία Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Λεβαδέων - Open Mall, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Λεβαδέων, το  Επιμελητήριο Βοιωτίας ενημερώνει τα μέλη του, ότι οι σχετικές δράσεις, που έχει αναλάβει ο φορέας μας, υλοποιούνται, με απόλυτη επιτυχία, προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας.    Συγκε..... (28/04/2023)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Βοιωτίας στην 82η ΔΕΘ (16/06/2017)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ FOOD EXPO 2017 (02/01/2017)
Δωρεάν συμμετοχή στην 47η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (12/06/2013)
Διοργάνωση προγραμμάτων επιμόρφωσης προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων (12/06/2013)
Ημερίδα ενημέρωσης για χρηματοδοτικά προγράμματα στην Αράχωβα (12/06/2013)
Ενημερωτικό Έντυπο για το Ε.Μ.ΠΑ. και το Η.Μ.Α. (12/07/2019)
1ος Περιφερειακός Μαθητικός Διαγωνισμός - Πρόσκληση εκδήλωσης απονομής βραβείων (12/06/2013)
Συμμετοχή της Βοιωτίας στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) (01/07/2019)
Βιβλίο αναφοράς καπνίσματος, υποχρεωτικό σε όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (21/09/2020)
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ - ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ (19/02/2014)


  ‹‹   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ›› 
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας