αρχική σελίδα
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ  RSS 2.0 

Οι τράπεζες σπρώχνουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε "λουκέτο"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ: «Οι τράπεζες σπρώχνουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε «λουκέτο». Η ελληνική οικονομία μετά την δημοσιονομική κρίση και τις επιπτώσεις της, οι οποίες ταλάνισαν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας μας, επί μια δεκαετία τουλάχιστον, έρχεται τώρα αντιμέτωπη με μια νέα κρίση, ίσως ισχυρότερη, αυτή που προκαλεί η πανδημία του κορονοϊού.Οι ελληνικές επιχειρήσεις και ιδιαίτερα οι μικρές και πολύ μικρές καλούνται να επαναλειτουργήσουν και να αναμετρηθούν με ένα δυσμενές πε..... (15/06/2020)

περισσότερα »

«Έργο ΚΕΕ, με τίτλο «Ενέργειες Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης Ψηφιακών Δεξιοτήτων Εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Έργο ΚΕΕ, με τίτλο «Ενέργειες Συμβουλευτικής, Κατάρτισης καιΠιστοποίησης Ψηφιακών Δεξιοτήτων Εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα» Άρχισε η υλοποίηση του Έργου της ΚΕΕ, με τίτλο «Ενέργειες Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης Ψηφιακών Δεξιοτήτων Εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα» για την επιμόρφωση 15.000 εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, με 100 ώρες κατάρτισης και 500€ εκπαιδευτικό επίδομα (109.uhc.gr). Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΕ, κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος: «Τα επιμελητή..... (02/06/2020)

περισσότερα »

Συνάντηση για την άρση των περιοριστικών μέτρων

Το θέμα της άρσης των περιοριστικών μέτρων, που έχουν τεθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού και οι επιπτώσεις της στην επιχειρηματικότητα της Βοιωτίας απασχόλησε άτυπη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητηριο Βοιωτίας, με πρωτοβουλία του Βουλευτή Βοιωτίας, κ. Ανδρέα Κουτσούμπα. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν εκτός του κ. Βουλευτή, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, κ. Θεόδωρος Ζησιμόπουλος, ο Πρόεδρο..... (29/04/2020)

περισσότερα »

Διαδικασία υλοποίησης "Επιστρεπτέας Προκαταβολής"

Επιστολή προς τους υπουργούς Ανάπτυξης &  Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη και Οικονομικών κ. Χρήστο Σταίκούρα, απέστειλε το Επιμελητήριο Βοιωτίας, σχετικά με την διαδικασία υλοποίησης της Επιστρεπτέας Προκαταβολής. Δείτε την επιστολή στο επισυναπτόμενο αρχείο ..... (06/04/2020)

περισσότερα »

Απαγόρευση Κυκλοφορίας

Σε ισχύ από σήμερα 23/3/2020 στις 6:00 πμ τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Τα μέτρα θα διαρκέσουν έως τις 6:00 πμ της 6ης Απριλίου. Για τις σχετικές οδηγίες, καθώς και για τα Έντυπα Μετακίνησης δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία ή επισκεφτείτε το https://forma.gov.gr ..... (23/03/2020)

περισσότερα »

Σε ισχύ η Ψηφιακή Πύλη του Δημοσίου gov.gr

Σε λειτουργία μπήκε  η νέα διαδικτυακή πύλη του Δημοσίου gov.gr, η οποία φιλοξενεί όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες των υπουργείων, φορέων και οργανισμών που παρέχονται ήδη μέσω του διαδικτύου. Οι διαδικασίες πρόσβασης των πολιτών στο gov.gr, καθώς και της έκδοσης των πιστοποιητικών ρυθμίζονται με διατάξεις που περιλαμβάνονται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ΦΕΚ Α/68/20-3-2020, η οποία περιλαμβάνει και λοιπές διατάξεις για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 και τ..... (23/03/2020)

περισσότερα »

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΒΕΒ

Αγαπητά Μέλη,Στο πλαίσιο της γενικής προσπάθειας λήψης και εφαρμογής προληπτικών μέτρων, για την αντιμετώπιση και την μείωση εξάπλωσης του κορονοϊού και με στόχο την προστασία της υγείας, οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Βοιωτίας καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να αποφεύγεται η φυσική παρουσία των μελών του, στα καταστήματα του Επιμελητηρίου Βοιωτίας. Παρακαλούμε για την διαπεραίωση των υποθέσεων σας και την εξυπηρέτηση σας, να επικοινωνείτε, με τα παρακάτω τηλέφωνα και emails: Κεντ..... (13/03/2020)

περισσότερα »

Άμεσα Μέτρα Στήριξης της Πραγματικής Οικονομίας

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, λόγω της κατάστασης, που έχει δημιουργηθεί από τη χαρακτηριστική πλέον, ως πανδημία του κορονοϊού COVID-19 προτείνει πέντε άμεσα μέτρα στήριξης της πραγματικής οικονομίας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο. ..... (13/03/2020)

περισσότερα »

7ος Περιφερειακός Μαθητικός Διαγωνισμός Στερεάς Ελλάδας για την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία

Τα Επιμελητήρια της Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο της περιφερειακής συνεργασίας τους και μετά την περσινή επιτυχημένη διεξαγωγή του, συνδιοργανώνουν και αυτήν την σχολική χρονιά, τον 7ο Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό Στερεάς Ελλάδας, με θέμα την Επιχειρηματικότητα & την Καινοτομία. Σκοπός αυτής της δράσης είναι η διασύνδεση της εκπαίδευσης με την επιχειρηματικότητα, δεδομένου ότι καμία δραστηριότητα δεν μπορεί να έχει επιτυχία και διάρκεια χωρίς το απαραίτητο εκπαιδευτικό υπόβαθρο. Γ..... (16/12/2019)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Βοιωτίας στην 82η ΔΕΘ (16/06/2017)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ FOOD EXPO 2017 (02/01/2017)
Δωρεάν συμμετοχή στην 47η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (12/06/2013)
Διοργάνωση προγραμμάτων επιμόρφωσης προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων (12/06/2013)
Ημερίδα ενημέρωσης για χρηματοδοτικά προγράμματα στην Αράχωβα (12/06/2013)
Ενημερωτικό Έντυπο για το Ε.Μ.ΠΑ. και το Η.Μ.Α. (12/07/2019)
1ος Περιφερειακός Μαθητικός Διαγωνισμός - Πρόσκληση εκδήλωσης απονομής βραβείων (12/06/2013)
Συμμετοχή της Βοιωτίας στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) (01/07/2019)
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ - ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ (19/02/2014)
Ξεκίνησε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (19/11/2019)


  ‹‹   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ›› 
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Επιχειρηματικός Οδηγός
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια