αρχική σελίδα
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ  RSS 2.0 

Πρόσκληση Εγκαινίων 2ου Agrofest ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ Η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, κα Φανή Παπαθωμά,Ο Πρόεδρος, κ. Παναγιώτης Αγνιάδης & το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Βοιωτίας,με ιδιαίτερη τιμή, σας προσκαλούν στην Τελετή Εγκαινίων του "2ου Agrofest ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός..... (13/09/2019)

περισσότερα »

Πρόγραμμα στήριξης πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

«Πρόγραμμα στήριξης πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας»     Το Επιμελητήριο Βοιωτίας ενημερώνει τα μέλη του, ότι είναι ενεργή η περίοδος υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα «Ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την αναβάθμισή τους μέσω της χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) και συστημάτων αυτοματισμού», το οποίο προκηρύχθηκε στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Στερεάς Ελλάδας 2014-2020.    ..... (11/09/2019)

περισσότερα »

Ενημερωτικό Έντυπο για το Ε.Μ.ΠΑ. και το Η.Μ.Α.

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας σας ενημερώνει για όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τα Μητρώα: Εθνικό Μητρώο Παραγωγών (Ε.Μ.ΠΑ.) & Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων (Η.Μ.Α.). Δείτε το επισυναπτόμενο Ενημερωτικό Έντυπο..... (12/07/2019)

περισσότερα »

Συμμετοχή της Βοιωτίας στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)

Μετά τις επιτυχημένες παρουσίες των επιμελητηρίων και των επιχειρήσεων-μελών τους στις τελευταίες Διεθνείς Εκθέσεις Θεσσαλονίκης, σας γνωρίζουμε, ότι το Επιμελητήριο Βοιωτίας, προγραμματίζει και φέτος την συμμετοχή της επιχειρηματικής μας κοινότητας στην 84η ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα επισυναπτόμενα έγγραφα..... (01/07/2019)

περισσότερα »

Πρόσκληση Εκδήλωσης "Τεχνολογικές Εξελίξεις - Αεριοκίνηση - Ηλεκτροκίνηση"

Το Σωματείο Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Αυτοκινήτων και Μηχανημάτων Επαρχίας Θήβας, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Βοιωτίας, σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: "Τεχνολογικές εξελίξεις - Αεριοκίνηση - Ηλεκτροκίνηση", την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 και ώρες 16.30 - 24.45, στην αίθουσα "Αρμονία" του Συνεδριακού Κέντρου Θήβας (Μπέλλου Λουκά 1, Θήβα). Δείτε την επισυναπτόμενη Πρόσκληση..... (10/05/2019)

περισσότερα »

Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης "Επικοινωνία, Πώληση & Εξυπηρέτηση Πελατών για Καταστήματα Λιανικής"

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, με την συνδρομή της Έλληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης, με θέμα: "Επικοινωνία, Πώληση & Εξυπηρέτηση Πελατών για Καταστήματα Λιανικής" Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 (16:00 - 21:00). Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα επισυναπτόμενα έγγραφα ..... (06/05/2019)

περισσότερα »

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ DIGITAL MARKETING FOR TOURISM BUSINESSES

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, με την συνδρομή της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης, με θέμα: "DIGITAL MARKETING FOR TOURISM BUSINESSES". Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019 (17:00 - 21:00) & την Τρίτη, 7 Μαΐου 2019 (17:00 - 21:00). Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία  ..... (19/04/2019)

περισσότερα »

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, με την συνδρομή της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), έχοντας πάντοτε, ως στόχο, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των τοπικών επιχειρήσεων, διοργανώνει μία σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων Η επένδυση στη γνώση και στο ανθρώπινο δυναμικό, είναι πάντοτε βασικό μέλημα του κάθε επαγγελματία, που επιθυμεί να βελτιώσει τις δεξιότητες του, να εκσυγχρονίσει τις γνώσεις του και να εξελίξει τις δυνατότητές του. Τα προγράμματα της Ελληνικής Εταιρίας Διοι..... (05/04/2019)

περισσότερα »

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 1-3-2019

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και το Επιμελητήριο Βοιωτίας, στο πλαίσιο της έναρξης του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, το οποίο θα ξεκινήσει στις 29/3, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του Προγράμματος, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019, στις 19:00 στο Επιμελητήριο Βοιωτίας (Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά). Για περισσότερες πληροφορίες δείτε επισυανπτόμενα την Πρόσκληση, το Δελτίο Τύπου, καθώς και την Δήλωση Συμμετοχής για την εκδήλ..... (22/02/2019)

περισσότερα »

Πραγματοποιήθηκε στη Βοιωτία, η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Κεντρικής Ελλάδας

Στη Λιβαδειά, στγκεντρώθηκαν το διήμερο 16 και 17 Φεβρουαρίου, οι υπάλληλοι των Επιμελητηρίων της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα, το Επιμελητήριο Βοιωτίας είχε την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσει την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Κεντρικής Ελλάδας, όπου συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της λειτουργίας των επιμελητηρίων, ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, ενώ κατατέθηκαν προβληματισμοί και απόψεις για την προοπτική και το μέλλον του επ..... (22/02/2019)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση με ΑΝΔΙΑ

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας σε συνεργασία με την ΑΝ.ΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας, ΠΜ του ΕΦΕΠΑΕ, σας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: "Παρουσίαση των Δράσεων του ΕΠΑνΕΚ: "Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων" και "Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο - Εστίαση - Εκπαίδευση". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας (Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά) Για περ..... (18/02/2019)

περισσότερα »

ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ

Δύο νέες εξειδικευμένες υπηρεσίες θα παρέχουν δωρεάν τα Επιμελητήρια της χώρας προς τα μέλη τους, στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών τους για την ενίσχυση του επιχειρείν. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο νέες πρωτοπόρες τεχνολογικά υπηρεσίες, την "Πλατφόρμα συμβουλευτικής καθοδήγησης (E-Consulting)" και την "Πλατφόρμα επιχειρηματικής δικτύωσης" που δημιουργήθηκαν από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και προσφέρει στα μέλη του το Επιμελητήριο Βοιωτίας. Για περισσότερες πληροφορίες δείτ..... (29/01/2019)

περισσότερα »

Κλείσιμο της πρόσβασης των παράδρομων οδών της ΝΕΟ Αθηνών - Λαμίας

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών επαρχίας Θηβών και ο Εμπορικός Σύλλογος Θήβας εκφράζουν την έντονη διαμαρτυρία τους για το συνεχιζόμενο κλείσιμο της πρόσβασης των παράδρομων οδών της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, στο 90ο χλμ. της, από την εταιρεία "ΝΕΑ ΟΔΟΣ". Η απόφαση αυτή, η οποία υλοποιήθηκε με την συγκατάθεση του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, έχει ήδη δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, καθώς πλήττει το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης και π..... (28/01/2019)

περισσότερα »

Ξεκινά η 3η Σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και το Επιμελητήριο Βοιωτίας μετά τη μεγάλη επιτυχία της 2ης Σειράς Βοιωτίας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, προχωρούν στη διοργάνωση της 3ης Σειράς, που θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Επιμελητήριο Βοιωτίας, στη Λιβαδειά, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής, μέσα από την επένδυση στη γνώση και στο ανθρώπινο δυναμικό. Για περισσότερες πληροφορί..... (22/01/2019)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών επαρχίας Θηβών, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών π. επαρχίας Λιβαδειάς και το Σωματείο Εστίασης επ. Λιβαδειάς "Νέα Εστίαση", σας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: "Προβλήματα στην άσκηση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στην σημερινή Ελλάδα", με την παρουσία του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργου Καββαθά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:30, στ..... (17/01/2019)

περισσότερα »

6ος ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα εμποροβιομηχανικά Επιμελητήρια της Στερεάς Ελλάδας, συνεργαζόμενα σε μια κοινή προσπάθεια, συνεχίζουν την επιτυχημένη διοργάνωση του Περιφερειακού Μαθητικού Διαγωνισμού Στερεάς Ελλάδας. Ο διαγωνισμός αφορά Μαθητές Λυκείου & Γ Γυμνασίου των σχολικών μονάδων της Περιφέρειας και η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των εργασιών είναι η Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 13:00. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο Δελτίο Τύπου...... (11/01/2019)

περισσότερα »

Έκδοση του Ν. 4583/2018 αναφορικά με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας ενημερώνει τα μέλη του, ασφαλιστικούς και αντασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ότι εκδόθηκε ο Ν. 4583/2018 (ενσωμάτωση στην Ελληνική Νομοθεσία της Οδηγίας 2016/97/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 20ης Ιανουαρίου 2016 σχετικά με τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων και άλλες διατάξεις), ο οποίος επιφέρει σοβαρές αλλαγές στην άσκηση του επαγγελμάτος των. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία...... (03/01/2019)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Βοιωτίας στην 82η ΔΕΘ (16/06/2017)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ FOOD EXPO 2017 (02/01/2017)
Δωρεάν συμμετοχή στην 47η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (12/06/2013)
Διοργάνωση προγραμμάτων επιμόρφωσης προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων (12/06/2013)
Ημερίδα ενημέρωσης για χρηματοδοτικά προγράμματα στην Αράχωβα (12/06/2013)
1ος Περιφερειακός Μαθητικός Διαγωνισμός - Πρόσκληση εκδήλωσης απονομής βραβείων (12/06/2013)
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ - ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ (19/02/2014)
ΨΗΦΙΣΜΑ ΦΟΡΕΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ (06/02/2014)
Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Βοιωτίας στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) (10/07/2018)
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS + 2016 (21/12/2016)


  ‹‹   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ›› 
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Επιχειρηματικός Οδηγός
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια