αρχική σελίδα
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ    / ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ  RSS 2.0 

Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών - Επανεκκίνηση Εστίασης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ : «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών - Επανεκκίνηση Εστίασης». Το Επιμελητήριο Βοιωτίας ενημερώνει τα μέλη του, που διατηρούν επιχειρήσεις εστίασης, ότι εκδόθηκε η προκήρυξη προγράμματος για την Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών - Επανεκκίνηση Εστίασης. Η Δράση στοχεύει στην επιχορήγηση επιχειρήσεων του κλάδου της εστίασης για τη στήριξη μετά την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους, ..... (14/05/2021)

περισσότερα »

Πρόγραμμα δεύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας 5.000 ανέργων, πρώην αυτοαπασχολουμένων

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), ξεκινά την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11η πρωινή, η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή ενδιαφερομένων στο "Πρόγραμμα δεύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας 5.000 ανέργων, πρώην αυτοαπασχολουμένων, με στόχο την επανένταξη τους στην αγορά εργασίας". Η δράση αυτή αποσκοπεί στην επανένταξη στην αγορά εργασίας 5.000 ανέργων πρώην αυτοαπασχολουμένων, που έχουν διακόψει την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και στους..... (15/02/2019)

περισσότερα »

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας ενημερώνει τα μέλη του, ότι ανακοινώθηκαν δύο νέα προγράμματα ΕΣΠΑ για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Πρόκειται για τα προγράμματα: "Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων" και "Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο, Εστίαση, Εκπαίδευση" Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο Δελτίο Τύπου..... (21/12/2018)

περισσότερα »

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας ενημερώνει τα μέλη του, ότι ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή εργοδοτών στο νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ "Πρόγραμμα επιχορήγησης της πρώτης πρόσληψης μισθωτού-ών από αυτοαπασχολούμενους νέους και επιχειρήσεις νέων, ηλικίας έως 35 ετών" που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο Δελτίο Τύπου...... (19/01/2018)

περισσότερα »

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας σας ενημερώνει, ότι εκδόθηκαν οι προκηρύξεις για τις τέσσερις νέες δράσεις του προγράμματος ΕΣΠΑ "Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία" και αφορούν την ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, την αναβάθμιση πολύ μικρών και υφιστάμενων επιχειρήσεων για την ανάπτυξη τους στις νέες αγορές και την ενίσχυση τουριστικών ΜΜΕ επιχειρήσεων για τον εκσυγχρονισμό τους. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τ..... (16/02/2016)

περισσότερα »

ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας σας ενημερώνει, ότι εκδόθηκε από τον ΟΑΕΔ η προδημοσίευση του προγράμματος "Ενίσχυση της Ρευστότητας και Στήριξης της Απασχόλησης". Το νέο πρόγραμμα αφορά στην επιχορήγηση σε όλη την επικράτεια:(α) νέων θέσεων εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου, οι οποίες δημιουργήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2015 μέχρι και την 31η Αυγούστου 2015.(β) πρώην εγγεγραμμένων ανέργων οι οποίοι δημιούργησαν τη δική τους επιχείρηση από την 1η Ιανουαρίου 2014 μέχρι και την 31η Αυγούστου 20..... (26/10/2015)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ LEADER (30/09/2014)
Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων υπαγωγής επενδυτικών σχεδίων/ενισχύσεων στο Πρόγραμμα: "Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών. Μετακινούμε την Ελλάδα με ασφάλεια και σεβασμό στο περιβάλλον" (13/06/2013)
Δράση digi-mobile: Ενίσχυση επιχειρήσεων για την ανάπτυξη και αξιοποίηση καινοτόμων εφαρμογών σε "έξυπνες" συσκευές κινητών επικοινωνιών και υπολογιστές-ταμπλέτες (tablet-pc) (13/06/2013)
ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (15/10/2015)
Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης στον άξονα 3 ΠΑΑ: "Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας", του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. (13/06/2013)
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ LEADER 2015 (20/05/2015)
Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα: "ERASMUS Νέων Επιχειρηματιών" - Νέες ευκαιρίες αυτοαπασχόλησης μέσω του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (22/11/2013)
ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποστήριξη σε θέματα Διανοητικής Ιδιοκτησίας (08/05/2015)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 25-66 ετών (03/12/2014)


Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας