αρχική σελίδα
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ  RSS 2.0 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών επαρχίας Θηβών, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών π. επαρχίας Λιβαδειάς και το Σωματείο Εστίασης επ. Λιβαδειάς "Νέα Εστίαση", σας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: "Προβλήματα στην άσκηση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στην σημερινή Ελλάδα", με την παρουσία του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργου Καββαθά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:30, στ..... (17/01/2019)

περισσότερα »

6ος ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα εμποροβιομηχανικά Επιμελητήρια της Στερεάς Ελλάδας, συνεργαζόμενα σε μια κοινή προσπάθεια, συνεχίζουν την επιτυχημένη διοργάνωση του Περιφερειακού Μαθητικού Διαγωνισμού Στερεάς Ελλάδας. Ο διαγωνισμός αφορά Μαθητές Λυκείου & Γ Γυμνασίου των σχολικών μονάδων της Περιφέρειας και η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των εργασιών είναι η Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 13:00. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο Δελτίο Τύπου...... (11/01/2019)

περισσότερα »

Έκδοση του Ν. 4583/2018 αναφορικά με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας ενημερώνει τα μέλη του, ασφαλιστικούς και αντασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ότι εκδόθηκε ο Ν. 4583/2018 (ενσωμάτωση στην Ελληνική Νομοθεσία της Οδηγίας 2016/97/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 20ης Ιανουαρίου 2016 σχετικά με τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων και άλλες διατάξεις), ο οποίος επιφέρει σοβαρές αλλαγές στην άσκηση του επαγγελμάτος των. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία...... (03/01/2019)

περισσότερα »

ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας ενημερώνει τα μέλη του, ότι ανακοινώθηκαν δύο νέα προγράμματα ΕΣΠΑ για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Πρόκειται για τα προγράμματα: "Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων" και "Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο, Εστίαση, Εκπαίδευση" Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο Δελτίο Τύπου..... (21/12/2018)

περισσότερα »

Εκδήλωση Απονομής των Πιστοποιητικών Σπουδών στους Αποφοίτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Σε εορταστική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018, η εκδήλωση Απονομής των Πιστοποιητικών Σπουδών στους Αποφοίτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, η οποία αποτέλεσε και επιστέγασμα της μακρόχρονης και επιτυχημένης συνεργασίας του Επιμελητηρίου μας με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο Δελτίο Τύπου...... (11/10/2018)

περισσότερα »

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Βοιωτίας στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)

Μετά την μεγάλη επιτυχία, που σημείωσε η συμμετοχή των επιμελητηρίων και των επιχειρήσεων-μελών τους στην 81η και στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σας γνωρίζουμε, ότι το Επιμελητήριο Βοιωτίας, προγραμματίζει και φέτος την συμμετοχή της επιχειρηματικής μας κοινότητας στην 83η ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη. Η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί διαχρονικά ένα από τα σημαντικότερα εκθεσιακά γεγονότα της Ελλ..... (10/07/2018)

περισσότερα »

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ AGROFEST

Πανελλήνια πρόσκληση σε παραγωγούς, μεταποιητές, βιοτέχνες και επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα να συμμετάσχουν στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, Agrofest Στερεάς Ελλάδας απηύθηναν σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Ιουλίου ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Κώστας Μπακογιάννης, η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, κα Φανή Παπαθωμά, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητ..... (09/07/2018)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - Πανελλήνια Επιμελητηριακή Συνδιάσκεψη Μεταφορών

Από επιτυχία στέφθηκαν οι εργασίες της 17ης Πανελλήνιας Συνδιάσκεψης Μεταφορών, που διοργανώθηκε από τον Ε.Ε.ΣΥ.Μ. και το Επιμελητήριο Βοιωτίας, με θέμα: "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ: Εξελίξεις - Προβληματισμοί - Προκλήσεις". Η Συνδιάσκεψη φιλοξενήθηκε στο Επιμελητήριο Βοιωτίας στη Λιβαδειά, στο πλαίσιο της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Ε.Ε.ΣΥ.Μ. στη Λιβασδειά, στις 1-2 Ιουνίου 2018. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο Δελτίο Τύπου ..... (13/06/2018)

περισσότερα »

17η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ - ΛΙΒΑΔΕΙΑ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Ο Ελληνικός Επιμελητηριακός Σύνδεσμος Μεταφορών σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Βοιωτίας, διοργανώνει την 17η Πανελλήνια Επιμελητηριακή Συνδιάσκεψη Μεταφορών, το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 από 09:00 έως 16:00,στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, στην Λιβαδειά. Διακεκριμένοι εκπρόσωποι αρμοδίων Αρχών και Φορέων Μεταφορών συγκαταλέγονται μεταξύ των εκλεκτών εισηγητών της Συνδιάσκεψης, που αναμένεται να συνεισφέρει σημαντικά στην ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις και τις προοπτικέ..... (30/05/2018)

περισσότερα »

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+ 2017

Με εξαιρετική επιτυχία, ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική αποστολή στην Κύπρο, που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Βοιωτίας, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ 2017, σύμφωνα με το εγκεκριμένο σχέδιο μας, με τίτλο "Αναπτύσσοντας τις ειδικές - εναλλακτικές μορφές τουρισμού για 12-μηνη δραστηριότητα" Η εκπαιδευτική αποστολή πραγματοποιήθηκε, το χρονικό διάστημα, από 5 έως Μαΐου 2018. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο Δελτίο Τύπου. ..... (19/05/2018)

περισσότερα »

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ "ΚΑΝ΄ΤΟ ΣΩΣΤΑ"

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, με την συνεργασία του Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας, "Πάνος Μυλωνάς" και την αποκλειστική χορηγία της εταιρείας παραχώρησης "Νέα Οδός Α.Ε.", διοργανώνει εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Οδική Ασφάλεια, στη Βοιωτία. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 7-9 Μαΐου 2018 στην πόλη της Λιβαδειάς. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο Δελτίο Τύπου. ..... (03/05/2018)

περισσότερα »

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα: - Ανταποδοτικές Υπηρεσίες Επιμελητηρίων - Γενικό Εμπορικό Μητρώο - Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Μαΐου 2018 και ώρα 18:45 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας (Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά) Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την επισυναπτόμενη Πρόσκληση  ..... (03/05/2018)

περισσότερα »

Εκδήλωση με θέμα: "Κτηνοτροφία - Γαστρονομία - Εργαλεία Ανάπτυξης"

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση, που διοργανώνει την Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 και ώρα 7:00 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου (Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά), με θέμα:  «Κτηνοτροφία-Γαστρονομία-Εργαλεία Ανάπτυξης». Ομιλητές: Ιωσήφ Μπιζέλης, Καθηγητής Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών «Η συμβολή των ελληνικών  φυλών αιγοπροβάτων στην εθνική οικονομία» Κίμων Γεωργίου, Σύμβουλος στρατηγικού μάνατζμεντ σε θέματα γαστρονομίας «Η γαστρονομία, ως μοχ..... (11/04/2018)

περισσότερα »

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα Επιμελητήρια Στερεάς Ελλάδας διοργανώνουν κοινή συνεδρίαση, με θέμα: «Η εφαρμογή της νέας επιμελητηριακής νομοθεσίας, Ν.4497/2017 -Πορεία  του επιμελητηριακού θεσμού» Στόχος της σύσκεψης είναι να συζητηθούν ζητήματα, που προκύπτουν από την εφαρμογή της νέας επιμελητηριακής νομοθεσίας και επηρεάζουν την λειτουργία και την αποτελεσματικότητα των επιμελητηρίων. Επίσης, θα συζητηθούν προβλήματα, που αντιμετωπίζει η επιχειρηματική κοινότητα, με έμφαση στα τοπικά και περιφερειακά ζητήματα. ..... (13/03/2018)

περισσότερα »

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΑΝΗ

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, με την συνδρομή της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), διοργανώνουν σεμινάριο επαγγελματικής εκπαίδευσης, με θέμα: "Παρουσίαση του πληροφοριακού συστήματος ΕΡΓΑΝΗ". Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας (Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά) την Τετάρτη 14/3/2018 και ώρες 16.00-20.00. Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων: Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία. ..... (07/03/2018)

περισσότερα »

ΕΣΗΠ - ΣΗΜΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

Μία νέα πρωτοποριακή υπηρεσία προς όλες τις επιχειρήσεις της χώρας, που ασχολούνται με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση, προσφέρουν τα Επιμελητήρια της χώρας, με την υλοποίηση του "Ενιαίου Σημείου Πληροφόρησης (Ε.ΣΗ.Π.) Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών", μέσω του ιστότοπου: http://insuranceregistry.uhc.gr. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο Δελτίο Τύπου..... (20/02/2018)

περισσότερα »

Διοργάνωση εκπαιδευτικής αποστολής στην Κύπρο, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ 2017

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ 2017, διοργανώνει εκπαιδευτική αποστολή στην Κύπρο, σύμφωνα με το εγκεκριμένο σχέδιο μας, με τίτλο "Αναπτύσσοντας τις ειδικές - εναλλακτικές μορφές τουρισμού για 12-μηνη δραστηριότητα". Η εκπαιδευτική αποστολή θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο, το χρονικό διάστημα από 5 έως 16 Μαΐου 2018 (12 ημέρες, 11 διανυκτερεύσεις). Στην αποστολή θα συμμετέχουν 15 επιχειρηματίες και εργαζόμενοι του τουριστικού κλάδου της τοπικής μας οικονομία..... (14/02/2018)

περισσότερα »

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, οι διαδικασίες αρχαιρεσιών των οργάνων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, στο πλαίσιο της πρώτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, μετά τη διενέργεια των επιμελητηριακών εκλογών της 5ης & 6ης Δεκεμβρίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες ανοίξτε το επισυναπτόμενο Δελτίο Τύπου..... (21/12/2017)

περισσότερα »

Υλοποίηση προγράμματος LEADER "ΒΟΙΩΤΙΑ - ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ"

Ευκαιρία για εποικοδομητικό διάλογο και κινητοποίηση του επιχειρηματικού κόσμου της Βοιωτίας, προς την κατεύθυνση της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής, αποτέλεσε η σειρά δράσεων που διοργάνωσε και υλοποίησε το Επιμελητήριο Βοιωτίας. Με στόχο τη συνειδητοποίηση του τουριστικού κεφαλαίου της περιοχής από τον τοπικό επιχειρηματικό κόσμο και την κατανόηση της δυναμικής που κρύβει η τουριστική ανάπτυξη για μεγάλο εύρος επιχειρηματικής δραστηριότητας, διοργανώθηκαν 2 εκδηλώσεις - συζητήσεις στη..... (13/12/2017)

περισσότερα »

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 2017 ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Βοιωτίας ανακηρύσσει τους εκλεγέντες και τους επιλαχόντες των εκλογών της 5ης & 6ης Δεκεμβρίου 2017, του Επιμελητηρίου Βοιωτίας. Για να δείτε την Πράξη Ανακήρυξης ανοίξτε το επισυναπτόμενο έγγραφο..... (08/12/2017)

περισσότερα »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΑνΕΚ

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/ Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας (ΑΝ.ΔΙΑ), εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σας προσκαλεί στην ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Βοιωτίας, για τις δράσεις του ΕΠΑνΕΚ:  «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Β’ Κύκλος)» & «Ενίσχυση της Ίδρυσης..... (27/11/2017)

περισσότερα »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEADER "ΒΟΙΩΤΙΑ - ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ"

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, κρίνοντας αναγκαία την αξιοποίηση των πόρων της περιοχής για την υπέρβαση της οικονομικής κρίσης και θεωρώντας ότι η Βοιωτία διαθέτει ένα εξαιρετικό πολιτιστικό κεφάλαιο, το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει μοχλό για την τουριστική ανάπτυξη του νομού και το οποίο, όμως, παραμένει αναξιοποίητο, ανέλαβε μία σειρά πρωτοβουλίες για την ανάδειξη και προβολή του κεφαλαίου αυτού. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο Δελτίο Τύπου   ..... (24/11/2017)

περισσότερα »

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Βοιωτίας ανακοινώνει, ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ο κατάλογος των προσωρινών υποψηφίων, για τις εκλογές του Επιμελητηρίου που ορίστηκαν στις 5 και στις 6 Δεκεμβρίου 2017, συντάχθηκε, αφού εξετάστηκαν οι σχετικές αιτήσεις υποψηφιοτήτων, που είχαν υποβληθεί. Οι έχοντες αντιρρήσεις κατά των καταλόγων αυτών μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις στην Εκλογική Επιτροπή, από 10 έως 13 Νοεμβρίου, κατά τις εργάσιμες ώρες (7:30 π.μ. - 3:00 μ.μ.)  Δείτε Επ..... (10/11/2017)

περισσότερα »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΚΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Βοιωτίας ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, ορίστηκαν στις 5 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Τρίτη, στη Λιβαδειά, στο παρακείμενο του Επιμελητηρίου κτίριο και στις 6 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη, στη Θήβα, στην αίθουσα του Συλλόγου Φιλοπρόοδων «Επαμεινώνδας» (Σ.Φ.Ε.). Η ώρα της ψηφοφορίας και τις δύο μέρες θα είναι από 8:00 π.μ. έως 18:00 μ.μ.Ο αριθμός των αντι..... (01/11/2017)

περισσότερα »

ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Αγαπητές φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνάδελφοι,Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι το Επιμελητήριο Βοιωτίας ολοκλήρωσε μια εκδοτική προσπάθεια με στόχο την προβολή της Βοιωτίας.Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του επενδυτικού σχεδίου του  Επιμελητηρίου Βοιωτίας, με τίτλο «ΒΟΙΩΤΙΑ – ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ», ενταγμένου στο Τοπικό Πρόγραμμα Προσέγγισης LEADER,  υλοποιήσαμε και υλοποιούμε μια σειρά ενεργειών για την ανάδειξη της Βοιωτίας.Ανάμεσα τους και οι κάτωθι εκδόσεις και ντοκιμα..... (19/10/2017)

περισσότερα »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Βοιωτίας ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, ορίστηκαν στις 5 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Τρίτη, στη Λιβαδειά και στις 6 Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, στη Θήβα. Η ώρα της ψηφοφορίας και τις δύο μέρες θα είναι από 8:00 π.μ. έως 18:00 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την επισυναπτόμενη Ανακοίνωση της Εκλογικής Επιτροπής. Επίσης μπορείτε να δείτε και να κα..... (12/10/2017)

περισσότερα »

Αρχαιολογικές ανασκαφές στο Προσήλιο

Μετά τις σημαντικότατες αρχαιολογικές ανακαλύψεις που πραγματοποιήθηκαν στο Προσήλιο του Δήμου Λεβαδέων, το Επιμελητήριο Βοιωτίας, ως θεσμικός εκπρόσωπος της βοιωτικής επιχειρηματικής κοινότητας, αισθάνεται την ειλικρινή ανάγκη να συγχαρεί την επιστημονική ομάδα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Βοιωτίας και της Βρετανικής Σχολής Αθηνών για την εξαιρετική εργασία τους και να τους ευχαριστήσει δημόσια, καθώς μας έδωσαν την πολύτιμη δυνατότητα να γνωρίσουμε καλύτερα και να επανεκτιμήσουμε την ιστορική..... (21/09/2017)

περισσότερα »

Ανανέωση Ομαδικού Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας σας γνωρίζει την ανανέωση της συνεργασίας με την ΑΧΑ Ασφαλιστική, για 4η συνεχή χρονιά, παρέχοντας στα μέλη μας την ευκαιρία πρόσβασης σε μία ικανοποιητική ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη, με ένα χαμηλό ετήσιο κόστος, εξασφαλίζοντας αντιστοίχως τις καλύτερες δυνατές παρεχόμενες υπηρεσαίες. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο Δελτίο Τύπου..... (15/09/2017)

περισσότερα »

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ 82η ΔΕΘ

Σας γνωρίζουμε, ότι το Επιμελητήριο Βοιωτίας και μέλη της επιχειρηματικής μας κοινότητας θα συμμετάσχουν στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το επισυναπτόμενο Δελτίο Τύπου ..... (08/09/2017)

περισσότερα »

Νέες Ανταποδοτικές Υπηρεσίες από τα Επιμελητήρια προς τις επιχειρήσεις - μέλη τους

Σε μία νέα τεχνολογική εποχή περνούν τα Επιμελητήρια, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες στα μέλη τους και ανοίγοντας τους έτσι εύκολους δρόμους, τόσο για τη χρηματοδότηση τους από κοινοτικά και άλλα προγράμματα, όσο και για την ανάπτυξη τους στην σύγχρονη εποχή της εκπαίδευσης. Πιο συγκεκριμένα, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων προσφέρει στο σύνολο των ελληνικών επιχειρήσεων - μελών των Επιμελητηρίων, δύο νέες πρωτοπόρες τεχνολογικά υπηρεσίες. Πρόκειται για την "Υπηρεσία εύρεσης επενδυτι..... (05/09/2017)

περισσότερα »

1η Ανακοίνωση Εκλογικής Επιτροπής Επιμελητηρίου Βοιωτίας

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Βοιωτίας ανακοινώνει ότι: Οι Εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Βοιωτίας για την προσεχή τετραετία, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ν. 2081/92 όπως έχει τροποποιηθεί και του ΠΔ 372/92 όπως έχει τροποποιηθεί, θα διεξαχθούν την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017, στη Λιβαδειά και την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017, στη Θήβα. Σχετικός γραπτός κατάλογος των εγγεγραμμένων μελών του, έχει εκτεθεί προς ενημέρωση κάθε ενδι..... (04/08/2017)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Βοιωτίας στην 82η ΔΕΘ (16/06/2017)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ FOOD EXPO 2017 (02/01/2017)
Δωρεάν συμμετοχή στην 47η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας (12/06/2013)
Διοργάνωση προγραμμάτων επιμόρφωσης προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων (12/06/2013)
Ημερίδα ενημέρωσης για χρηματοδοτικά προγράμματα στην Αράχωβα (12/06/2013)
1ος Περιφερειακός Μαθητικός Διαγωνισμός - Πρόσκληση εκδήλωσης απονομής βραβείων (12/06/2013)
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ - ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ (19/02/2014)
ΨΗΦΙΣΜΑ ΦΟΡΕΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ (06/02/2014)
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS + 2016 (21/12/2016)
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (06/10/2016)


1  2  3  4  5  6  7  8  9 
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Επιχειρηματικός Οδηγός
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας
Σεμινάρια