αρχική σελίδα
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ  RSS 2.0 

Πρόσκληση Εκδήλωσης ΣΕΠΣΕ 27/9/2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Πληροφορικής Στερεάς Ελλάδος και το Επιμελητήριο Βοιωτίας σας προσκαλούν την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 6:30 μμ - 8:30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας (Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά) σε εκδήλωση με θέμα: "Ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία του Συνδέσμου και τη διαχείριση των δημόσιων συμβάσεων προμηθειών και έργων πληροφορικής"   Δείτε επισυναπτόμενα την Πρόσκληση..... (21/09/2023)

περισσότερα »

Πρόσκληση Εκδήλωσης - Φυσικό Αέριο Λιβαδειά

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η ΔΕΔΑ και το Επιμελητήριο Βοιωτίας, με χαρά, σας προσκαλούν στην εκδήλωση, που συνδιοργανώνουν, με θέμα τις Υφιστάμενες Εργασίες Επέκτασης του Δικτύου Διανομής φυσικού αερίου, στην πόλη της Λιβαδειάς. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18.30 στην αίθουσα Συνεδριάσεων Επιμελητηρίου Βοιωτίας (Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά). Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα...... (05/09/2023)

περισσότερα »

Συμμετοχή της Βοιωτίας στην 9η Διεθνή Έκθεση "ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS 2023" καθώς και στην έκθεση "CARGO TRUCK & VAN"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα : «Συμμετοχή της Βοιωτίας στην 9η Διεθνή Έκθεση «ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS 2023» καθώς και στην έκθεση «CARGO TRUCK & VAN».     Σας γνωρίζουμε, ότι το Επιμελητήριο Βοιωτίας, προγραμματίζει την συμμετοχή της επιχειρηματικής μας κοινότητας στην 9η Διεθνή Έκθεση «ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS 2023» καθώς και στην έκθεση «CARGO TRUCK & VAN» οι οποίες διεξάγονται παράλληλα, από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo..... (11/07/2023)

περισσότερα »

Συμμετοχή της Βοιωτίας στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα :  «Συμμετοχή της Βοιωτίας στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)».      Μετά τις επιτυχημένες παρουσίες των επιμελητηρίων και των επιχειρήσεων-μελών τους στις τελευταίες Διεθνείς Εκθέσεις Θεσσαλονίκης, σας γνωρίζουμε, ότι το Επιμελητήριο Βοιωτίας, προγραμματίζει και φέτος την συμμετοχή της επιχειρηματικής μας κοινότητας στην 87η ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη.     Η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλ..... (15/06/2023)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση, σε συνεργασία με τον Χρυσό Οδηγό

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Επιμελητήριο Βοιωτίαςστο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών του,σε συνεργασία με τον Χρυσό Οδηγό σας προσκαλεί σε μια επίκαιρη εκδήλωση για τις επιχειρήσεις της περιοχής, με θέμα: "Εξοπλίζοντας τον επαγγελματία,                             με τα Ψηφιακά Εργαλεία του Μέλλοντος"     Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της εξωστρέφειας επιχειρήσεων, που ενδιαφέρονται να αναπτυχθούν, τόσο στην εγχώρια, όσο και στις ξένες αγορ..... (07/06/2023)

περισσότερα »

Συμμετοχή της Βοιωτίας στην Lamia Expo Central Greece Trade Event

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα : «Συμμετοχή της Βοιωτίας στην Lamia Expo Central Greece Trade Event». Σας γνωρίζουμε, ότι το Επιμελητήριο Βοιωτίας, προγραμματίζει την συμμετοχή της επιχειρηματικής μας κοινότητας στην 1η Πολυκλαδική Έκθεση Lamia Expo Central Greece Trade Event, που θα πραγματοποιηθεί, από τις 14 έως τις 18 Ιουνίου 2023, στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης, στην Λαμία. Το μεγάλο αυτό εμπορικό γεγονός, στοχεύει να αποτελέσει την εκκίνηση ενός σύγχρονου εκθεσιακού θεσμού στην Περιφέρεια, τη..... (12/05/2023)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση στις 10 Μαΐου 2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Επιμελητήριο Βοιωτίαςστο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών του, σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα, την παρουσίαση των δράσεων:   1/. Δέσμη Δράσεων: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» 2/. Δέσμη Δράσεων: «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ».   Η ενημέρωση αυτή θα πραγματοποιηθεί, με την συνεργασία της “ΑΝ.ΔΙΑ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ”, και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους, προς επίλυση αποριών. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 και ώρα..... (04/05/2023)

περισσότερα »

Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου (Open Mall)

Η Δράση Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου του ΕΠΑνΕΚ στοχεύει στην ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται σε εμπορικές περιοχές και ειδικότερα σε περιοχές που διαθέτουν σημαντικούς πολιστιστικούς πόρους και τουριστική δυναμική. Βασική προϋπόθεση συμμετοχής στη Δράση είναι η συνεργασία μεταξύ φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των οικείων Εμπορικών Συλλόγων / Επιμελητηρίων. Κάθε Σχήμα θα υλοποιήσει ένα σύνολο συνεκτικών και αλληλένδετων παρεμβάσεων με στόχο: την αν..... (03/05/2023)

περισσότερα »

Πορεία Υλοποίησης της Πράξης "Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Λεβαδέων"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα:  «Πορεία Υλοποίησης της Πράξης «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Λεβαδέων»    Με αφορμή την διενέργεια ελέγχου της υλοποίησης του προγράμματος ΕΣΠΑ με την ονομασία Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Λεβαδέων - Open Mall, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Λεβαδέων, το  Επιμελητήριο Βοιωτίας ενημερώνει τα μέλη του, ότι οι σχετικές δράσεις, που έχει αναλάβει ο φορέας μας, υλοποιούνται, με απόλυτη επιτυχία, προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας.    Συγκε..... (28/04/2023)

περισσότερα »

Ενημερωτική εκδήλωση για Start-ups εταιρείες και νέες ευκαιρίες

Η Κοινότητα Διαλόγου "Σύνθεσις", το Επιμελητήριο Βοιωτίας και ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς, συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για την νέα καινοτόμα επιχειρηματικότητα, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Απριλίου 2023 και ώρα 11.00 π.μ., στο Επιμελητήριο Βοιωτίας (Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά). Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την επισυναπτόμενη Πρόσκληση...... (03/04/2023)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε εκδήλωση για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Επιμελητήριο Βοιωτίαςστο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών του, σας προσκαλεί σε ενημερωτική συνάντηση και συζήτηση εκδήλωση με θέματα:   1. Διαδικασίες ένταξης Νομικών και Φυσικών Προσώπων, στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών N.4738/2020. 2. Διαδικασίες ένταξης σε επενδυτικά προγράμματα ΕΣΠΑ 2021 –2027. 3. Διαδικασίες ένταξης στην Δράση 4.1.5 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2022, «Υλοποίηση επενδύσεων με στόχο την ανθεκτικότητα, τη βιωσιμότητα και..... (27/03/2023)

περισσότερα »

Διάθεση δωρεάν ψηφιακών υπογραφών, για τα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: «Διάθεση δωρεάν ψηφιακών υπογραφών, για τα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας» Το Επιμελητήριο Βοιωτίας ενημερώνει τα μέλη του, ότι ξεκίνησε και βρίσκεται σε εξέλιξη η δωρεάν διάθεση 270.000 Ψηφιακών Πιστοποιητικών/Υπογραφών σε όλες τις κεφαλαιουχικές επιχειρήσεις, οι οποίες είναι μέλη των επιμελητηρίων της χώρας. Η διάθεση γίνεται στο πλαίσιο του έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρηματικότητας», το οποίο υλοποιείται από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, σε ..... (06/03/2023)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε εκδήλωση για το σιδηροδρομικό δίκτυο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο  Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάςκαι το Σωματείο Εστίασης επ. Λιβαδειάς, «Νέα Εστίαση» σε συνεργασίαμε την Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών π. επαρχίας Λιβαδειάςκαι το Επιμελητήριο Βοιωτίας σας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση - παρέμβαση, με θέμα:                  •  Προαστιακός Σιδηρόδρομος στην Βοιωτία.                     Λειτουργία σιδηροδρομικών σταθμών και δικτύου                 •  Οδικό δίκτυο στην Βοιωτία.                    ΠΕΟ Θηβών - Λιβαδειάς - Λαμίας   ..... (14/10/2022)

περισσότερα »

Συμμετοχή της Βοιωτίας στην "Διεθνή Έκθεση Θεματικού Τουρισμού και Food Festival"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα : «Συμμετοχή της Βοιωτίας στην «Διεθνή Έκθεση Θεματικού Τουρισμού και Food Festival». Σας γνωρίζουμε, ότι το Επιμελητήριο Βοιωτίας, προγραμματίζει την συμμετοχή της επιχειρηματικής μας κοινότητας στην «Διεθνή Έκθεση Θεματικού Τουρισμού και Food Festival», η οποία θα πραγματοποιηθεί, 20-23 Οκτωβρίου 2022, στο Εκθεσιακό Κέντρο Λαμίας. Η Έκθεση θα αποτελέσει ευκαιρία για την προβολή του θεματικού τουρισμού, αλλά θα δώσει και την ευκαιρία στους επαγγελματίες του κλάδου και..... (29/09/2022)

περισσότερα »

Συμμετοχή στην έκθεση SIAL PARIS 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα :  «Συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών SIAL PARIS 2022».      Σας γνωρίζουμε, ότι το Επιμελητήριο Βοιωτίας, συμμετέχει στην προσπάθεια για την παρουσία της επιχειρηματικής μας κοινότητας στην διεθνή έκθεση Τροφίμων & Ποτών SIAL PARIS 2022, η οποία θα λάβει χώρα από την 15 έως και 19 Οκτωβρίου 2022, στο Παρίσι,  σε συνεργασία  με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και με την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξαγωγών (ENTERPRISE GREECE), τον αρμόδιο εθνικό..... (21/07/2022)

περισσότερα »

Συμμετοχή της Βοιωτίας στην Lamia Expo 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα :  «Συμμετοχή της Βοιωτίας στην Lamia Expo 2022».      Σας γνωρίζουμε, ότι το Επιμελητήριο Βοιωτίας, προγραμματίζει την συμμετοχή της επιχειρηματικής μας κοινότητας στην Lamia Expo 2022, που θα πραγματοποιηθεί, από τις 23 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2022, στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης, στην Λαμία.      Μετά από 7 χρόνια απουσίας, γίνεται επανεκκίνηση της σχετικής εκθεσιακής δραστηριότητας, με την Lamia Expo να φιλοδοξεί να αποτελέσει τη σημαντικότερη έκθεση της Κεντρικής ..... (21/07/2022)

περισσότερα »

Συμμετοχή της Βοιωτίας στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα : «Συμμετοχή της Βοιωτίας στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)».     Μετά τις επιτυχημένες παρουσίες των επιμελητηρίων και των επιχειρήσεων-μελών τους στις τελευταίες Διεθνείς Εκθέσεις Θεσσαλονίκης, σας γνωρίζουμε, ότι το Επιμελητήριο Βοιωτίας, προγραμματίζει και φέτος την συμμετοχή της επιχειρηματικής μας κοινότητας στην 86η ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2022, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη.    Η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλον..... (28/06/2022)

περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ_ΝΕΑ ΚΑΠ & ΤΑΑ_ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης και ο Αντιπρόεδρος της «Σύνθεσις» κ. Κωνσταντίνος Αγγελόπουλοςσας προσκαλούν σε Ενημερωτική Ημερίδα με τίτλο: «Χρηματοδοτικά Εργαλεία της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027 και του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, προοπτικές και κίνητρα για τα Συλλογικά Σχήματα» με κεντρικό ομιλητή τον κ. Κωνσταντίνο Μπαγινέτα Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων Λιβαδειά, Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022, ΩΡΑ..... (28/06/2022)

περισσότερα »

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας γιόρτασε 70 χρόνια δράσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: «Το Επιμελητήριο Βοιωτίας γιόρτασε 70 χρόνια δράσης»  Με την συμμετοχή αντιπροσωπειών από το σύνολο της επιμελητηριακής κοινότητας της χώρας, με την παρουσία πέντε Υπουργών, Βουλευτών, εκπροσώπων της πολιτικής ζωής του τόπου, εκπροσώπων του α` και του β` βαθμού Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας και των παραγωγικών, κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων της τοπικής κοινωνίας, ολοκληρώθηκαν, με μεγάλη επιτυχία, οι  επετειακές εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου Βοιωτίας  για την συμπλήρ..... (21/06/2022)

περισσότερα »

Πρόσκληση εκδήλωσης με ΔΕΔΑ - Θήβα

Η ΔΕΔΑ και το Επιμελητήριο Βοιωτίας, με χαρά σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα την Ενημέρωση Σωματείων σχετικά με τις Υφιστάμενες Εργασίες Επέκτασης του Δικτύου Διανομής της ΔΕΔΑ στην πόλη της Θήβας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 8η Ιουνίου 2022, 19:30 - 21:00 μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων, Παλαιού Δημαρχείου Θήβας, Πινδάρου 31. Δείτε την επισυναπτόμενη Πρόσκληση  ..... (06/06/2022)

περισσότερα »

Εκπαιδευτική αποστολή στην Ισπανία, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ: «Εκπαιδευτική αποστολή στην Ισπανία, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ ». Με επιτυχία, ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική αποστολή στην Ισπανία, που διοργάνωσε τοΕπιμελητήριο Βοιωτίας, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus + , σύμφωνα με το εγκεκριμένο σχέδιο μας, με τίτλο «Σύγχρονες μέθοδοι και στρατηγικές για την αύξηση των πωλήσεων των καταστημάτων». Η εκπαιδευτική αποστολή πραγματοποιήθηκε, το χρονικό διάστημα, από 7 έως 20 Μαΐου 2022. Στην αποστολή συμμετείχαν 13 επι..... (06/06/2022)

περισσότερα »

Επετειακές εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου Βοιωτίας

Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Αγνιάδης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 70 χρόναι από την ίδρυση του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.   17 & 18 Ιουνίου 2022 στη Λιβαδειά..... (30/05/2022)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση 20 Μαΐου 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Επιμελητήριο Βοιωτίαςστο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών του, σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Το νέο ψηφιακό κράτος,δίπλα στον πολίτη και τον επιχειρηματία» Κεντρικός ομιλητής: ο κ. Κυριάκος ΠιερρακάκηςΥπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 και ώρα 19:30. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας (Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά)..... (18/05/2022)

περισσότερα »

Διοργάνωση εκπαιδευτικής αποστολής, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ: «Διοργάνωση εκπαιδευτικής αποστολής, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ 2020».    Το Επιμελητηριο Βοιωτίας, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus + 2020, διοργανώνει εκπαιδευτική αποστολή στην Ισπανία, σύμφωνα με το εγκεκριμένο σχέδιο μας, με τίτλο  «Σύγχρονες μέθοδοι και στρατηγικές για την αύξηση των πωλήσεων των καταστημάτων λιανικής».    Η εκπαιδευτική αποστολή θα πραγματοποιηθεί στην Ισπανία, το χρονικό διάστημα από 7 έως 20 Μαΐου 2022 (14 ημέρες, 13 διανυκτερεύσ..... (07/04/2022)

περισσότερα »

Έκτακτη επιχορήγηση των περισσότερο πληττόμενων από την πανδημία επιχειρήσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ :«Έκτακτη επιχορήγηση των περισσότερο πληττόμενων από την πανδημία επιχειρήσεων». Το Επιμελητήριο Βοιωτίας ενημερώνει τα μέλη του, που διατηρούν επιχειρήσεις των κλάδων παροχής υπηρεσιών οργάνωσης συνεδρίων/εμπορικών εκθέσεων, τροφοδοσίας για εκδηλώσεις, εστίασης/διασκέδασης/ψυχαγωγίας, γυμναστηρίων και σχολών χορού εστίασης, ότι εκδόθηκε η προκήρυξη προγράμματος για την «Έκτακτη επιχορήγηση των περισσότερο πληττόμενων από την πανδημία επιχειρήσεων».Η Δράση αφορά στην εν..... (21/03/2022)

περισσότερα »

Αναγκαία η στήριξη των επιχειρήσεων, που πλήττονται από την πανδημία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: «Αναγκαία η στήριξη των επιχειρήσεων, που πλήττονται από την πανδημία» Αγαπητές φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνάδελφοι,   Καθώς αποχαιρετάμε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, ελπίζουμε, ότι η νέα θα αφήσει πίσω της, δυσκολίες και προβλήματα.   Δυστυχώς όμως, η πανδημία του κορονοϊού, Covid -19, «μας κάνει ποδαρικό», με σφοδρότητα και μαζική νόσηση. Ας ελπίσουμε, ότι θα επιβεβαιωθούν οι πρώτες επιστημονικές εκτιμήσεις και οι νέες μεταλλάξεις του ιού θα οδηγήσουν στην αποδυνάμ..... (05/01/2022)

περισσότερα »

Δελτίο Τύπου - Εμβολιασμός

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: «Το Επιμελητήριο Βοιωτίας καλεί σε εμβολιασμό την επιχειρηματική κοινότητα και τους πολίτες της Βοιωτίας».     Αποτελεί κοινή διαπίστωση, ότι η πανδημία του κορονοϊού αποτελεί μια πρωτόγνωρη κατάσταση, η οποία έχει επιφέρει σοβαρά προβλήματα σε όλες τις πτυχές της ζωής μας.    Πρώτα - πρώτα, διακυβεύεται το πρωταρχικό αγαθό της υγείας. Χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν ήδη χάσει την ζωή τους και πολλοί περισσότεροι έχουν νοσήσει σοβαρά.    Όσον αφορά την οικονομία, η κατάστ..... (25/11/2021)

περισσότερα »

Απαραίτητη η αναθεώρηση των μέτρων, για την λειτουργία του λιανεμπορίου και της εστίασης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: «Απαραίτητη η αναθεώρηση των μέτρων, για την λειτουργία του λιανεμπορίου και της εστίασης». Το Επιμελητήριο Βοιωτίας πραγματοποίησε έγγραφη παρέμβαση στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη και στον Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, θέτοντας υπόψη τους το κάτωθι ψήφισμα, όπως αποφασίστηκε σε έκτακτη συνεδρίαση, με την παρουσία εκπροσώπων σύσσωμης της επιχειρηματικής κοινότητας  Βοιωτίας. «ΨΗΦΙΣΜΑ Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, οι Ομοσπονδίες Επαγγ..... (05/11/2021)

περισσότερα »

"Ανάγκη προστασίας των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων στην Βοιωτία"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: «Ανάγκη προστασίας των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων στην Βοιωτία». Το Επιμελητήριο Βοιωτίας πραγματοποίησε παρέμβαση στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και στον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας, κ. Νίκολαο Τρικαλίτη, με αίτημα, την προστασία των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων στην Βοιωτία.Η σχετική επιστολή είχε ως εξής: «Αξιότιμε κ. Υπουργέ,  Το Επιμελητηριο Βοιωτίας, ως θεσμικός εκπρόσωπος της βοιωτικής επιχειρηματικής  κοινότητας επιθυμεί να σας γ..... (05/10/2021)

περισσότερα »

Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων εστίασης

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας (ΑΝ.ΔΙΑ), εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σας προσκαλεί στην διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας Φθιώτιδας & Φωκίδας, με θέμα: Παρουσίαση της Νέας Δράσης του ΕΠΑνΕΚ: «Επιδότη..... (02/06/2021)

περισσότερα »

Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών - Επανεκκίνηση Εστίασης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ : «Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών - Επανεκκίνηση Εστίασης». Το Επιμελητήριο Βοιωτίας ενημερώνει τα μέλη του, που διατηρούν επιχειρήσεις εστίασης, ότι εκδόθηκε η προκήρυξη προγράμματος για την Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για Προμήθεια Πρώτων Υλών - Επανεκκίνηση Εστίασης. Η Δράση στοχεύει στην επιχορήγηση επιχειρήσεων του κλάδου της εστίασης για τη στήριξη μετά την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους, ..... (14/05/2021)

περισσότερα »

Directmarket -Αγοράζω στον τόπο μου

Αγοράζω στον τόπο μου Αποκτήστε Ηλεκτρονικό Ράφι Online Πωλήσεων στην Τοπική Ηλεκτρονική Αγορά του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και στην Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά www.directmarket.gr  σήμερα. Το   Επιμελητήριο Βοιωτίας στηρίζει τις Επιχειρήσεις και τις Τοπικές Αγορές στο lockdown με μια καινοτομική  πρωτοβουλία ηλεκτρονικού εμπορίου. "Αγοράζω στον τόπο μου", γιατί: συνήθως βρίσκω  τα πάντα και σε καλές τιμές έχω τα προϊόντα μου άμεσα στηρίζω την τοπική οικονομία στηρίζω τις τοπικές ε..... (07/05/2021)

περισσότερα »

Πρόσκληση Τηλεδιάσκεψης για το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ 2 που θα πραγματοποιηθεί 14/4/2021

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας, διοργανώνει ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για το νέο πρόγραμμα επιδότησης επιχειρηματικών δανείων – ΓΕΦΥΡΑ 2, την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 και ώρα 19:00. Κεντρικός Ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών κ. Φώτης Κουρμούσης. Ο Ειδικός Γραμματέας κ. Κουρμούσης και τα στελέχη της ΕΓΔΙΧ θα αναπτύξουν τα ακόλουθα θέματα:   Δικαιούχοι και κριτήρια επιλεξιμότη..... (09/04/2021)

περισσότερα »

e-λιανικό - Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ : «e-λιανικό - Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος» Το Επιμελητήριο Βοιωτίας ενημερώνει τα μέλη του, που διατηρούν επιχειρήσεις λιανεμπορίου, ότι εκδόθηκε η προκήρυξη της Δράσης του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020) «e-λιανικό - Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος» προϋπολογισμο..... (15/02/2021)

περισσότερα »

Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: "Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας"

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Τα Επιμελητήρια Φωκίδας και Βοιωτίας, σας προσκαλούν στην διαδικτυακή ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 17:00, σχετικά με την ενημερωτική εκστρατεία που βρίσκεται σε εξέλιξη για τον Ν. 4738/2020. Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών κ. Φώτης Κουρμούσης. Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν και στελέχη της ΕΓΔΙΧ, όπου θα παρουσιάσουν τους βασικούς άξονες και τ..... (04/02/2021)

περισσότερα »

"Απαραίτητη, η λήψη ειδικών μέτρων για τη Βοιωτία"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Θέμα: «Απαραίτητη, η λήψη ειδικών μέτρων για την Βοιωτία». Το Επιμελητήριο Βοιωτίας πραγματοποίησε παρέμβαση στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη και στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνη Σπανό, με αίτημα, την λήψη ειδικών μέτρων για την Βοιωτία. Η σχετική επιστολή είχε ως εξής: «Αξιότιμε κ. Υπουργέ,  Το Επιμελητηριο Βοιωτίας, ως θεσμικός εκφραστής της επιχειρηματικής κοινότητας της Βοιωτίας, επιθυμεί  να σας παρακαλέσει για την παρέμβαση σας, ώστ..... (26/01/2021)

περισσότερα »

Επαναλειτουργία καταστημάτων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Επιμελητήριο Βοιωτίας εκφράζει την ικανοποίηση του επιχειρηματικού κόσμου για την επαναλειτουργία των καταστημάτων. Η επαναλειτουργία του μεγαλύτερου μέρους του λιανεμπορίου, αναπτερώνει τις ελπίδες, που είχαν απομείνει για τη σωτηρία της αγοράς και των επιχειρήσεων,  μεγάλος αριθμός των οποίων βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσμενή οικονομική κατάσταση, λόγω του απαγορευτικού (lock down), που είχε επιβληθεί. Ο επιχειρηματικός κόσμος είναι έτοιμος να συμβάλει στην ομαλή λειτουργ..... (19/01/2021)

περισσότερα »

"Να μην οδηγηθούν οι βοιωτικές επιχειρήσεις σε λουκέτο!"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Επιμελητήριο Βοιωτίας πραγματοποίησε παρέμβαση στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη και στον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νικόλαο Χαρδαλιά, με αίτημα, να μην οδηγηθούν οι βοιωτικές επιχειρήσεις σε λουκέτο! Η σχετική επιστολή είχε ως εξής: «Αξιότιμε κ. Υπουργέ,  Επιθυμούμε με την παρούσα επιστολή να σας γνωρίσουμε τις θέσεις αλλά και την αγωνία σύσσωμης της επιχειρηματικής κοινότητας της Βοιωτίας και να σας παρακαλέσουμε ..... (14/01/2021)

περισσότερα »

Επιχορήγηση επιχειρήσεων εστίασης για την προμήθεια θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ : «Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Εστίασης για την Προμήθεια Θερμαντικών Σωμάτων Εξωτερικού Χώρου». Το Επιμελητήριο Βοιωτίας ενημερώνει τα μέλη του, που διατηρούν επιχειρήσεις εστίασης, ότι εκδόθηκε η προκήρυξη προγράμματος επιχορήγησης επιχειρήσεων εστίασης για την προμήθεια θερμαντικών σωμάτων εξωτερικού χώρου.Η Δράση στοχεύει στη στήριξη της λειτουργίας επιχειρήσεων εστίασης, οι οποίες πλήττονται από τις επιπτώσεις της έξαρσης της νόσου COVID-19, με την επιχορήγηση της προμ..... (11/01/2021)

περισσότερα »

Επιχορήγηση κατάθεσης σήματος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ : “Πρόγραμμα ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων: χρηματοδοτεί το 50% των τελών κατάθεσης εθνικού σήματος ή σχεδίου και σήματος της ΕΕ ή κοινοτικού σχεδίου, μέχρι 1.500 ευρώ ανά επιχείρηση”. Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, ενημερώνει τα μέλη του, ότι, με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της ΕΕ (EUIPO), με τη συνεργασία των Εθνικών Γραφείων Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, εφαρμόζει από 11-1-2021 πρόγραμμα ενίσχυσης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων..... (04/01/2021)

περισσότερα »

Ψήφισμα Επιμελητηρίου Βοιωτίας - επαγγελματικών οργανώσεων Βοιωτίας

ΨΗΦΙΣΜΑ Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, οι Ομοσπονδίες Επαγγελματοβιοτεχνών και οι Εμπορικοί Σύλλογοι της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας εκφράζουμε την έντονη αγωνία μας για την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων του τόπου μας. Αντιλαμβανόμαστε τις αναγκαιότητες, που θέτει η αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού και έχουμε στηρίξει και στηρίζουμε τα μέτρα, που λαμβάνει η κυβέρνηση για τον περιορισμό της. Οφείλουμε όμως να καταδείξουμε την λανθασμένη επιλογή, όπως τα εμπορικά καταστήματα λειτουργ..... (16/12/2020)

περισσότερα »

Ψηφιακές Υπηρεσίες Απασχόλησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ : «Ψηφιακές Υπηρεσίες Αναζήτησης Εργασίας». Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, ενημερώνει τα μέλη του, ότι, σε συνεργασία με τον Δήμο Λεβαδέων, ενεργοποίησαν μια σύγχρονη ηλεκτρονική εφαρμογή υποστήριξης της απασχόλησης. Στόχος των δύο συνεργαζόμενων φορέων είναι να συμβάλουν στην  μείωση της ανεργίας στην Βοιωτία, διευκολύνοντας τη διαδραστική επικοινωνία μεταξύ των επιχειρήσεων και των ανέργων Η διαδικτυακή αυτή εφαρμογή εμφανίζεται στο διαδικτυακό τόπο  https://jobs.dimoslev..... (11/11/2020)

περισσότερα »

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων Covid-19

Ενημερωτική e-ημερίδα Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας & την Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας συνδιοργανώνουν ενημερωτική διαδικτυακή ημερίδα για το πρόγραμμα: «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας» την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 & ώρα 18:00. Τι αφοράΣτην ενημ..... (13/10/2020)

περισσότερα »

Πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων για COVID-19

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ : «Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων για τη Δράση «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας» στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Στερεάς Ελλάδας 2014-2020». Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, ενημερώνει τα μέλη του, ότι εκδόθηκε η Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων για τη Δράση «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας». Ο προϋπολογ..... (06/10/2020)

περισσότερα »

Υποχρέωση καταβολής του Τέλους Διατήρησης Μερίδας στο Γ.Ε.ΜΗ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΕΠΕΙΓΟΝ Θέμα: «Υποχρέωση καταβολής του Τέλους Διατήρησης Μερίδας στο Γ.Ε.Μ.Η.» Όπως γνωρίζετε, κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, που ασκεί εμπορική  δραστηριότητα, εγγράφεται υποχρεωτικά στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.Μ.Η.) (Άρθρο 1, Ν3419/2005) και είναι υποχρεωμένο να καταβάλλει ετησίως τα ενιαία ειδικά τέλη, όπως αυτά ορίζονται από τη νομοθεσία, (Άρθρο 2, Κοινή Υπουργική Απόφαση 79752/31-12-2014, ΦΕΚ 3623/2014 τ.β΄). Η καταβολή του ετήσιου τέλους είναι υποχρεωτική ..... (02/10/2020)

περισσότερα »
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ 82η ΔΕΘ (08/09/2017)
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (16/02/2016)
Νέες Ανταποδοτικές Υπηρεσίες από τα Επιμελητήρια προς τις επιχειρήσεις - μέλη τους (05/09/2017)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ - ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ (19/08/2016)
1η Ανακοίνωση Εκλογικής Επιτροπής Επιμελητηρίου Βοιωτίας (04/08/2017)
ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ" (21/10/2014)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ (16/08/2016)
WORKSHOP - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑΓΩΝ - ΕΕΔΕ-ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ (27/05/2016)
Υποτροφίες από το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος για νέους Ερευνητές (05/08/2016)
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ - WORKSHOP ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΙΣ" (10/02/2016)


  ‹‹   1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  ›› 
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Επιχειρηματικός Οδηγός
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας