αρχική σελίδα
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συμμετοχή στην έκθεση SIAL PARIS 2022
21/07/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θέμα :  «Συμμετοχή στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών SIAL PARIS 2022».


     Σας γνωρίζουμε, ότι το Επιμελητήριο Βοιωτίας, συμμετέχει στην προσπάθεια για την παρουσία της επιχειρηματικής μας κοινότητας στην διεθνή έκθεση Τροφίμων & Ποτών SIAL PARIS 2022, η οποία θα λάβει χώρα από την 15 έως και 19 Οκτωβρίου 2022, στο Παρίσι,  σε συνεργασία  με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και με την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξαγωγών (ENTERPRISE GREECE), τον αρμόδιο εθνικό φορέα, για την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση εξαγωγών.


     Η Διεθνής Έκθεση SIAL διοργανώνεται στο Εκθεσιακό Πάρκο PARIS NORD VILLEPINTE, στο Παρίσι/Γαλλία. Αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων – Ποτών στον κόσμο και διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια. Είναι μια παγκόσμια έκθεση, που φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές από όλο τον κόσμο. Αποκαλύπτει τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του αύριο ενεργώντας, ως ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό κέντρο, που παρέχει εξαιρετική απόδοση της επένδυσης και υψηλής ποιότητας αγοραστές.


     Οι βοιωτικές επιχειρήσεις, που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν στην έκθεση θα λάβουν χώρο στο εθνικό περίπτερο, μαζί με τις υπόλοιπες επιχειρήσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.


     Το Επιμελητηριο Βοιωτίας, στο πλαίσιο ενίσχυσης της εξαγωγικής δραστηριότητας της Βοιωτίας αποφάσισε, όπως τα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, που θα συμμετάσχουν στην έκθεση, να ενισχυθούν με ποσό έως 1.000,00€ ανά επιχείρηση και έως το συνολικό ποσό των 2.500,00€.


     Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους προς το Επιμελητήριο και να υποβάλουν εγκαίρως την αίτηση συμμετοχής ενώ θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας.


     Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να καταθέσουν τις  αιτήσεις χρηματοδότησης της συμμετοχής τους, στο Επιμελητήριο Βοιωτίας, έως την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022.


Πληροφορίες: Ευάγγελος Φουντάς, Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά, τηλ. 22610-28281, fax: 22610-21347, e-mail: epimviot@otenet.gr.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Αγνιάδης

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας