αρχική σελίδα
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συμμετοχή της Βοιωτίας στην 9η Διεθνή Έκθεση ''ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS 2023'' καθώς και στην έκθεση ''CARGO TRUCK & VAN''
11/07/2023
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θέμα : «Συμμετοχή της Βοιωτίας στην 9η Διεθνή Έκθεση «ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS 2023» καθώς και στην έκθεση «CARGO TRUCK & VAN».


    Σας γνωρίζουμε, ότι το Επιμελητήριο Βοιωτίας, προγραμματίζει την συμμετοχή της επιχειρηματικής μας κοινότητας στην 9η Διεθνή Έκθεση «ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ & LOGISTICS 2023» καθώς και στην έκθεση «CARGO TRUCK & VAN» οι οποίες διεξάγονται παράλληλα, από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2023, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα».  
    Ο κλάδος της εφοδιαστικής αλυσίδας, μετά την διαφαινόμενη διεθνή αποδέσμευση του εμπορίου από τις «δεσμεύσεις» της πανδημίας του κορονοϊού, δημιουργεί προσδοκίες για μια εντατική ανάπτυξη στο άμεσο μέλλον.
    Η αναγνωρισμένη, για την αξία και την αποτελεσματικότητά της έκθεση, με εκθέτες από όλο το φάσμα της αλυσίδας εφοδιασμού, των logistics, του material handling, των εμπορευματικών μεταφορών και του επαγγελματικού οχήματος, πλαισιωμένη και από μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων και συνεδριακών LOGI.C events, αναμένεται να δώσει τον «τόνο» του αναπτυξιακού παλμού της αγοράς, αποτελώντας για ακόμα μια φορά «σημείο συνάντησης».
    Με χιλιάδες επισκέπτες από όλο το φάσμα του εμπορικού και βιομηχανικού κόσμου από Ελλάδα και εξωτερικό η διοργάνωση του 2023, προβλέπεται να αποτελέσει το σημείο συνάντησης και να δώσει το ρυθμό για μια αλματώδη ανάπτυξη στα δρώμενα της χώρας μας στην επόμενη 5ετία, με σημαντικές επενδύσεις, συνεργασίες εταιρειών και δημιουργίας clusters.


    Το Επιμελητήριο Βοιωτίας θα ενισχύσει την δυνατότητα συμμετοχής των μελών του, επιχειρήσεων της Βοιωτίας, ώστε να παρουσιάσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε δικό τους περίπτερο.
    Συγκεκριμένα, το Επιμελητήριο Βοιωτίας θα καλύψει δαπάνη συμμετοχής, με ποσό έως 800,00€ ανά επιχείρηση.
    Απαραίτητη προϋπόθεση για τα μέλη του Επιμελητηρίου είναι να έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους προς το Επιμελητήριο και να υποβάλουν εγκαίρως την αίτηση συμμετοχής.
    Θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας και θα προτιμηθούν οι επιχειρήσεις, εκείνες, που δεν θα επιχορηγηθούν από άλλη πηγή, για την συμμετοχή τους, στην έκθεση.


    Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, οι επιχειρηματίες μπορούν να καταθέσουν τις  αιτήσεις συμμετοχής τους στο Επιμελητήριο Βοιωτίας, έως την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, στο e-mail: epimviot@otenet.gr


    Πληροφορίες:

  • Επιμελητήριο Βοιωτίας/ Ευάγγελος Φουντάς/ τηλ. 22610-28281, fax: 22610-21347/ Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά/ e-mail: epimviot@otenet.gr 

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Αγνιάδης

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
Αίτηση Συμμετοχής έκθεσης LOGISTICS

 

Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας