αρχική σελίδα
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Δελτίο Τύπου - Εμβολιασμός
25/11/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θέμα: «Το Επιμελητήριο Βοιωτίας καλεί σε εμβολιασμό την επιχειρηματική κοινότητα και τους πολίτες της Βοιωτίας».


    Αποτελεί κοινή διαπίστωση, ότι η πανδημία του κορονοϊού αποτελεί μια πρωτόγνωρη κατάσταση, η οποία έχει επιφέρει σοβαρά προβλήματα σε όλες τις πτυχές της ζωής μας.
    Πρώτα - πρώτα, διακυβεύεται το πρωταρχικό αγαθό της υγείας. Χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν ήδη χάσει την ζωή τους και πολλοί περισσότεροι έχουν νοσήσει σοβαρά.
    Όσον αφορά την οικονομία, η κατάσταση επίσης δεν είναι καλή. Η πανδημία και τα συνακόλουθα μέτρα αντιμετώπισης της προκάλεσαν και προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην άσκηση του επιχειρείν, πολλές επιχειρήσεις έβαλαν λουκέτο ή είναι στα πρόθυρα και πολλοί εργαζόμενοι έχασαν τις δουλειές τους.
    Σήμερα, φαίνεται, ότι διανύουμε μια νέα περίοδο έξαρσης της πανδημίας, με τις προβλέψεις αντιμετώπισης της να εμφανίζονται απαισιόδοξες.
    Ήδη έχει ανοίξει η συζήτηση αναφορικά με την επιβολή νέων μέτρων ή ακόμη και ενός καθολικού lockdown. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν καταστροφική για όλες τις διαστάσεις της κοινωνικής ζωής στην χώρα.
    Ταυτόχρονα, το σύνολο σχεδόν της επιστημονικής ιατρικής κοινότητας αποδέχεται, ότι ο εμβολιασμός αποτελεί, έως σήμερα, το πιο ισχυρό όπλο για την αντιμετώπιση της πανδημίας και επιμένει στον μαζικό εμβολιασμό.  
    Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε την επιχειρηματική κοινότητα και τους πολίτες της Βοιωτίας να προχωρήσουν άμεσα σε εμβολιασμό, κατά του κορονοϊού Covid 19, ώστε, μαζί με την τήρηση και των υπόλοιπων υγειονομικών μέτρων, όλοι μαζί να κερδίσουμε το στοίχημα της υγειονομικής και οικονομικής επιβίωσης.


Με τιμή
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας
Παναγιώτης Αγνιάδης

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας