αρχική σελίδα
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συνάντηση για την άρση των περιοριστικών μέτρων
29/04/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το θέμα της άρσης των περιοριστικών μέτρων, που έχουν τεθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού και οι επιπτώσεις της στην επιχειρηματικότητα της Βοιωτίας απασχόλησε άτυπη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητηριο Βοιωτίας, με πρωτοβουλία του Βουλευτή Βοιωτίας, κ. Ανδρέα Κουτσούμπα.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν εκτός του κ. Βουλευτή, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, κ. Θεόδωρος Ζησιμόπουλος, ο Πρόεδρος του Σωματείου "Νέα Εστίαση», κ. Ιωάννης Μουρτζούνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων, κ. Αλέξανδρος Μητάς και ο κ. Δημήτρης Μίχας, μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Βοιωτίας. Σημειώνεται επίσης, ότι στην συνάντηση τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, που έχουν τεθεί για την προστασία της υγείας.


Οι παραβρισκόμενοι συμφώνησαν, ότι η άρση των περιοριστικών μέτρων πρέπει να γίνει, με ιδιαίτερα προσεκτικά βήματα, καθώς προέχει η ασφάλεια της δημόσιας υγείας και η προστασία των πολιτών. Επισήμαναν όμως, ότι οι επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοϊού είναι ιδιαίτερα σοβαρές για την εθνική οικονομία και το τοπικό επιχειρείν και δυστυχώς σύντομα θα εμφανισθούν και θα επηρεάσουν το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.


Στο πλαίσιο αυτό, διαπιστώθηκε η ανάγκη να ληφθούν ικανά μέτρα, που θα  εξασφαλίζουν τουλάχιστον την επιβίωση των επιχειρήσεων και των θέσεων εργασίας.


Επίσης, έγινε μια πρώτη εκτίμηση της πρώτης φάσης της άρσης των περιοριστικών μέτρων, αναγνωρίζοντας, ότι προσπαθεί να συνδυάσει την αναγκαία επανεκκίνηση της οικονομίας με την αποφυγή κινήσεων, που θα θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία.


Τέλος, συμφώνησαν, ότι, σύντομα και αφού αρχίσει η σταδιακή εφαρμογή της διαδικασίας επανεκκίνησης, θα προβούν στην διατύπωση παρατηρήσεων και σχετικών προτάσεων.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΤ_Συνάντηση για άρση περιοριστικών μέτρων

 

Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Επιχειρηματικός Οδηγός
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας