αρχική σελίδα
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Παράταση προθεσμίας υποβολής αίτησης για ρύθμιση ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών εισφορών
04/06/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Σας ενημερώνουμε, ότι με νεότερη διάταξη του αρθρ. 5 Ν.4329/15 (ΦΕΚ Α-53/2-6-15), παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αίτησης για ρύθμιση ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών οφειλών (Ν. 4321/15 - Ν. 4324/15) έως 26/6/2015.

Εξακολοθούν να ισχύουν οι ευνοϊκοί όροι απώλειας της ρύθμισης, επιτρέποντας την καθυστέρηση  έως ένα μήνα, τριών δόσεων ανά έτος ρύθμισης.

Η παράταση της προθεσμίας υποβολής της αίτησης για ένταξη στη ρύθμιση εξυπηρετεί στην διευκόλυνση των ασφαλισμένων, λόγω της αυξημένης προσέλευσης και του ενδιαφέροντος για ένταξη τους σε αυτή, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα των ταμειακά ενήμερων (ασφαλιστική ικανότητα, ασφαλιστική ενημερότητα, συνταξιοδοτικές παροχές).

Επιπλέον με την ένταξη τους στη ρύθμιση εξασφαλίζουν την δυνατότητα άσκησης του δικαιώματος μείωσης της ασφαλιστικής κατηγορίας κλάδου σύνταξης έως και 3 κατώτερες ασφαλιστικές κατηγορίες από αυτή που υπάγονται υποχρεωτικά έτσι ώστε να καθίσταται πιο εφικτή η δυνατότητα να παραμείνουν συνεπείς σ' αυτή καθ' όλη τη διάρκεια ισχύος της.

Σας ενημερώνουμε ότι η αίτηση υποβάλλεται διαδικτυακά (www.oaee.gr) μέσω της Υπηρεσίας "ΡΥΘΜΙΣΤΕ ΕΔΩ" ή στις αρμόδιες Περιφερειακές Υπηρεσίες ΟΑΕΕ.  

Εάν η οφειλή έχει βεβαιωθεί στο Κ.Ε.Α.Ο. η αίτηση υποβάλλεται διαδικτυακά (www.ika.gr) ή στις αρμόδιες Υπηρεσίες Κ.Ε.Α.Ο.

Συνημμένα θα βρείτε τους συνοπτικούς όρους της ρύθμισης, όπως περιγράφονται σε σχετικό έγγραφο της Διεύθυνσης Εσόδων ΟΑΕΕ

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ

 

Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Επιχειρηματικός Οδηγός
Κατάλογος Επιχειρήσεων
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας