αρχική σελίδα
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Συμμετοχή της Βοιωτίας στην Lamia Expo Central Greece Trade Event
12/05/2023
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θέμα : «Συμμετοχή της Βοιωτίας στην Lamia Expo Central Greece Trade Event».


Σας γνωρίζουμε, ότι το Επιμελητήριο Βοιωτίας, προγραμματίζει την συμμετοχή της επιχειρηματικής μας κοινότητας στην 1η Πολυκλαδική Έκθεση Lamia Expo Central Greece Trade Event, που θα πραγματοποιηθεί, από τις 14 έως τις 18 Ιουνίου 2023, στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης, στην Λαμία.


Το μεγάλο αυτό εμπορικό γεγονός, στοχεύει να αποτελέσει την εκκίνηση ενός σύγχρονου εκθεσιακού θεσμού στην Περιφέρεια, την διοργάνωση του οποίου έχει ο φορέας ΠΕΛ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. Ο.Τ.Α., με την ενεργό στήριξη και σφραγίδα της ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ.


Με στόχο την ανάδειξη της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας και εξωστρέφειας της Κεντρικής Ελλάδας, η 1η Πολυκλαδική Έκθεση Lamia Expo Central Greece Trade Event, θα αποτελέσει το κομβικό σημείο δικτύωσης και ανάπτυξης για τον τόπο, παρουσιάζοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών με εμπορικές συμφωνίες και B2B-B2C συναντήσεις.


Οι επιχειρήσεις, που θα συμμετέχουν ανήκουν στους κλάδους της δόμησης, ενέργειας, βιομηχανίας, εμπορίου, υπηρεσιών, τεχνολογιών, αυτοκινήτου, σκαφών, μεταποίησης, τουρισμού (θρησκευτικός, αθλητικός, εναλλακτικός), αγροτικών, αγροδιατροφής κλπ


Το Επιμελητήριο Βοιωτίας θα ενισχύσει την δυνατότητα συμμετοχής των μελών του, επιχειρήσεων της Βοιωτίας, όλων των κλάδων, ώστε να παρουσιάσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε δικό τους περίπτερο.


Συγκεκριμένα, το Επιμελητήριο Βοιωτίας θα καλύψει δαπάνη συμμετοχής, με ποσό έως 500,00€ ανά επιχείρηση.


Απαραίτητη προϋπόθεση για τα μέλη του Επιμελητηρίου είναι να έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους προς το Επιμελητήριο και να υποβάλουν εγκαίρως την αίτηση συμμετοχής.


Θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας και θα προτιμηθούν οι επιχειρήσεις, εκείνες, που δεν θα επιχορηγηθούν από άλλη πηγή, για την συμμετοχή τους, στην έκθεση.


Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, οι επιχειρηματίες μπορούν να καταθέσουν τις  αιτήσεις συμμετοχής τους στο Επιμελητήριο Βοιωτίας, έως την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023, στο e-mail: epimviot@otenet.gr


Πληροφορίες:

  • Γραφεία Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας / τηλ. 2231602462, 2231602479, 6947328645 / e-mail: neapellamia@gmail.com,  secretary@lamiaexpo.gr
  • Επιμελητήριο Βοιωτίας/ Ευάγγελος Φουντάς/ τηλ. 22610-28281, fax: 22610-21347/ Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά/ e-mail: epimviot@otenet.gr

 

Δείτε την Αίτηση Συμμετοχής

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
aitisiLAMIAEXPO2023_F-1228584390.doc

 

Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας