αρχική σελίδα
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Εκδόσεις του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, προβολή και επικοινωνία με τα μέλη του
06/06/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το επίσημο ενημερωτικό δελτίο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας είναι το περιοδικό «Επιχειρηματικά Νέα». Αποτελεί μια δίμηνη έκδοση του Επιμελητηρίου μας, η οποία διαπραγματεύεται θέματα, που άπτονται της επιχειρηματικής ζωής του Νομού Βοιωτίας ενώ κύριος στόχος του είναι η ενημέρωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε νέες φορολογικές και αγορανομικές διατάξεις, σε νέα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης και δυνατότητες χρηματοδότησης επενδύσεων, για εκθέσεις, συνέδρια κτλ.Επίσης, αποτελεί βήμα για έναν ανοιχτό διάλογο για τα προβλήματα και τα πλεονεκτήματα της ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας στην Βοιωτία.Στο περιοδικό μας εκτός από τα στελέχη και τα μέλη της Διοίκησης  του Επιμελητηρίου, ορθογραφούν εκπρόσωποι κλαδικών σωματείων και οργανώσεων, όπως επίσης και ειδικοί συνεργάτες αναφέρονται σε ειδικότερα θέματα.Η έκδοση μας αποτελεί ουσιαστικά το μοναδικό οικονομικού περιεχομένου έντυπο στην Βοιωτία και διανέμεται δωρεάν σε όλα τα μέλη μας και όλους τους συνεργαζόμενους φορείς.

Δελτία Τύπου και ανακοινώσεις, τα οποία εκδίδονται σε πολύ συχνά διαστήματα και διαχέονται σε όλα τα τοπικά και ηλεκτρονικά έντυπα ενημερώνουν τα μέλη μας για σημαντικές επιχειρηματικές ειδήσεις καθώς και παρεμβάσεις του Επιμελητηρίου μας.

Ημερίδες και ενημερωτικές εκδηλώσεις. Το Επιμελητήριο Βοιωτίας κάνοντας χρήση των συγχρόνων υποδομών που διαθέτει πραγματοποιεί σε τακτική βάση ενημερωτικά γεγονότα με στόχο την ζωντανή ενημέρωση των μελών του.

Προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης πραγματοποιούνται επίσης με ευθύνη του Επιμελητηρίου μας, με στόχο την κατάρτιση των μελών μας και των εργαζόμενων τους, σε νέες ειδικότητες.

Συμμετοχή σε εκθέσεις και αποστολές. Προσωπική ενημέρωση. Τα στελέχη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας ενημερώνουν καθημερινά τα ενδιαφερόμενα μέλη, σε θέματα χρηματοδοτήσεων, φορολογικά κτλ.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Θέσεις Εργασίας